До Різдва буде такий ассортимент:
готуватиму свіжий ШЕВР у травах та спеціях
Буду катати Кулькатту, в оливкову олію зі спеціями складати. Перческоне вже чекає, коли його скоштують:slightly_smiling_face:
Солодкі десертні свіжі м*які сири буду робити
Біленьки пухнастики, такі вони сьогодні, тільки почали вкриватися пушком. Самий ніжний смак у двотижневих.
Різатиму до свята сирочок напівтвердий Антаваль Дитячий, неперевершений вершковий смак знайомий з дитинства.
Саме цей сир дуже полюбляють діти.
Буду різати останню головку Медового, у якого 4 місяці витримки.
Та останню головку сиру Букет
В наявності трошечки Белперчиків, піврічної витимки
Бель паезе також головочка буде поділена серед бажаючих скоштувати твердий сир з ГЕО
Перческоне - сир зі смаком буженини та Гауда піврічної витримки також в наявності.
Всі тверді сири по 600 грн.кг
М*які по 360