Козий сыр Антаваль, Перческоне, Нямун и другие от домашней минифермы "СОЗИДОРА"

До Різдва буде такий ассортимент:

готуватиму свіжий ШЕВР у травах та спеціях

Буду катати Кулькатту, в оливкову олію зі спеціями складати. Перческоне вже чекає, коли його скоштують:slightly_smiling_face:

Солодкі десертні свіжі м*які сири буду робити

Біленьки пухнастики, такі вони сьогодні, тільки почали вкриватися пушком. Самий ніжний смак у двотижневих.

Різатиму до свята сирочок напівтвердий Антаваль Дитячий, неперевершений вершковий смак знайомий з дитинства.

Саме цей сир дуже полюбляють діти.

Буду різати останню головку Медового, у якого 4 місяці витримки.

image

Та останню головку сиру Букет

image

В наявності трошечки Белперчиків, піврічної витимки

Бель паезе також головочка буде поділена серед бажаючих скоштувати твердий сир з ГЕО

Перческоне - сир зі смаком буженини та Гауда піврічної витримки також в наявності.

Всі тверді сири по 600 грн.кг

М*які по 360

38 лайков