Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

У моих молоко силино падает, когда гуляют. Потом через недельку восстанавливаются

1 лайк

Я прочитала теми про спад удойності та облисіння і вирішила вколоти антигельмінтний препарат.

Я тоже думала что гуляет, но больше никаких признаков. Да и не думали мы ее пкрывать.

Наш хлопчик сьогодні поїхав у новий дім. Нехай йому щастить там.

13 лайков

Сьогодні відмовила покупцеві, не продала козочку. Тиждень назад прийшла до мене сусідка мого сина щоб вибрати собі козочку, бо та, що у неї зараз є дає до 2-х літрів несмачного, солоного молока. Вони шукали по об‘язах козочку породить, щоб давала багато молока і згадала за мене. Ну ми побалакали, я їй показала козочок, які продаються та й пішла вона думати.
А я потім як згадала, як минулого року їхні свині козенят погризли та поїли бо були у одній загородці із свинями. То зразу вирішила їй нікого не продавати. Та й вона як пішла то й не обзивалася. А сьогодні прийшла. Я сказала що вже всіх продала.

19 лайков

Всім доброї ночі. Іншого вільного часу немає. Роботи, як у всіх, вистачає. І городи, і сіно, і консервація, і сироваріння, і…

У мене є питаня, я й тему створила, але мою темку якось обминають досвічені козоводи та ветеринари. Може у мене на сторінці побачуть. У козочки утворння на животі, ну загалом вся інформація у темі повторюватися не буду. Може хтось стикався із таким— розкажіть цо це.

отвечу в у тебя на страничке. Когда моей Далиде было 2 месяца, в районе пупка появилась опухоль размером с большой грецкий орех. Предположительно это была грыжа. Рассосалось к 4 месяцам, ничем не мазала и вообще не трогала. Последствий никаких, Выносила беременность, родила без проблем 2=х козликов

2 лайка

Хух, спасибо, что откликнулись и успокоили. Козочка активная, растет под мамой. Никаких других тревожных симптомов нет. Так что не переживаем. :heart_eyes:

1 лайк

кстати, я на форуме делала такую тему, 2 года назад, там и фото есть

2 лайка

У розділі «Поваренок» створила

> тему про приготування молочної свинки. Виручайте, дуже треба. :hugs:

А Вы уже пробовали мясо того самого молочного поросенка? Вам понравилось? Дело в том, что чем его не маринуй, мясо в нем спецефическое и по волокну и по послевкусию… моей всей семье не зашло, до сих пор при упоминании их коробит от этого даже словосочетания… по этой же причине и 4 недельных козлят никто есть не хочет, банально мясо не очень… мыльное как бы…утробой отдает…

10 лайков

Юля, пробовала, но очень давно. Но случай особенный. Помнишь песню группы «Степ» «Смажений кабанчик, курка з майонезом…»
Надо и все…

3 лайка

Наталю, не переймайтеся. Нічого страшного в приготуванні поросяти немає.
Ще тепле ошпарити і зішкребти ножем щетину. Місця, де залишилась щетинка, натерти мукою і обсмалити. Потім випотрошити і добре промити. Щоб не було специфічного присмаку натерти всередині і ззовні товченим часником з сіллю на добу. Перед запіканням змазати сметаною,перцем. Ушки і хвстик загорнути у фольгу щоб не пригоріли. Пекти 60 хв, час від часу змазуючи сметаною. Готовність - прозорий сік з проколотого стегна.
Гарнір - картопля, гречана каша, підсмажена і перемішана з крутими яйцями і смаженоюю цибулею з салом.
Або фаршироване порося. Наше фірмове. Відварити рис до напівготовності. Окремо приварити печінку з прянощами. Зварити круто яйця. Посмажити у маслі з олією цибулю кубиками. Печінку на м"ясорубку, яйця дрібно покришити і все змішати з рисом, поперчити. Нафаршивувати порося і зашити.
Печеться животиком вниз.
У фарші все на око, залежно від розміру поросяти особистого смаку.

14 лайков

Величезне ДЯКУЮ. :hugs: Тепер шукаємо порося. Не така вже й легка, виявляється, справа.

2 лайка

Дорогі мої, я сьогодні вийшла заміж. :revolving_hearts: Я зустріла чоловіка своєї мрії. Я за ним, як за кам’яною стіною. Він— моє життя, повітря, кохання та кращий друг…та коханець (кажу відверто вам бо ви моя друга сім’я). Такого чоловіка ще пошукати треба. І нічого, що ми вже живемо 23 роки…одружилися сьогодні. :heart_eyes:

45 лайков

Найщиріші вітання подружжю :rose::rose::rose: Здоров’я Вашій усій родині, довгих щасливих років, добробуту та усіляких гараздів :hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

4 лайка

Поздравляю молодоженов! Пусть всю дальнейшую совместную жизнь у вас ничего не меняется!

3 лайка

Вітаю ! Хай продовження сімейного життя буде ще щасливішим , радіснішим :bouquet: , і наповнюється тільки позитивними емоціями :clinking_glasses::champagne:

3 лайка

Дякую всім, щиро.

2 лайка

Закоханим - безмежного,
Безкрайнього добра,
Життя, як сонце світлого,
Родинного тепла,
Як в келиху шампанського,
Іскристих поцілунків,
В любові щасті, радості,
Прожити до правнуків!
:champagne: :clinking_glasses: :kiss:

6 лайков