Дезінфікуючий засіб “Кліносан” для сільськогосподарських тварин

Дезінфікуючий засіб “Кліносан”
Категорія: Для сільськогосподарських тварин
Препарат застосовують для дезінфекції та санітарної обробки тваринницьких приміщень, санітарно-забійних пунктів, автомобільного транспорту, що використовується для перевезення тварин, м’яса, м’ясопродуктів. Є абсолютно безпечним як для людей так і для тварин, оскільки до складу препарату входять мінеральні абсорбенти, сполуки мікроелементів міді, заліза, цинку, кремнію, кальцію, та гіпоалергічні ефірні масла. КЛІНОСАН застосовується у присутності тварин та є абсолютно безпечним як для людей так і для тварин, оскільки до складу препарату входять мінеральні абсорбенти, сполуки мікроелементів міді, заліза, цинку, кремнію, кальцію, та гіпоалергічні ефірні масла. КЛІНОСАН не тільки забирає неприємний запах, але й знищує його на молекулярному рівні, також ароматизує приміщення.

Спосіб застосування

Препарат застосовують для дезінфекції та санітарної обробки тваринницьких приміщень, санітарно-забійних пунктів, автомобільного транспорту, що використовується для перевезення тварин, м’яса, м’ясопродуктів. Може застосовуватись в присутності тварин.

  • Застосовують методом рівномірного посипання поверхні дезінфікуючого об’єкту з розрахунку 50-100 г/м2 .
  • Перед вводом тварин у приміщення препарат застосовують у дозі 100 г/м2 на протязі 2-3 днів, а потім 1 раз на тиждень у дозі 50 г/м2 в присутності тварин.
  • У тваринницьких приміщеннях з глибокою підстилкою, перед її поновленням, рекомендується застосування препарату в максимальній дозі – 100 г/м2 один раз на тиждень.
  • Транспортні засоби, що використовується для перевезення тварин, м’яса, м’ясопродуктів, проходять обробку в дозі 50 г/м2 перед початком транспортування
    Розхід 100 г/1 м.кв при першій обробці, при повторній 50 г/м.кв, обробка проводиться раз на тиждень.
    220.00 грн. / Мішок 10кг,
    мішок 5 кг -140 грн.
    дой-пак 1 кг-41 грн.
    тел. для замовлень 0983426874
2 лайка

Кажись по поводу него была передача, повышенное содержание в яйцах обнаружили за границей

реалізація Кліносану відбувається лише по Україні!