Антикетозний засіб. Увага залишилось 30 шт.

Прошу , ще звернути увагу на це оголошення. Можна “вбити 2-х зайців одним пострілом”
Не розумію чому до сих пір в мене при такій классній умові ще не забрали їх.

1 лайк

Мабудь тому, що незрозуміло багатьом що на фото. .

1 лайк

Мне с таким сроком не подходит

Принято. Отменяю.

Screenshot_170

3 лайка
ФОРМА ВИПУСКУ

Аморфний або кристалічний порошок від білого до
світло-жовтого кольору. Добре розчиняється у воді.

ЗАСТОСУВАННЯ

Корови, нетелі: відновлення водно-електролітного балансу організму та втраченої енергії при родах.

ФАРМАКОЛОГІЧНА ДІЯ

Комплексний препарат легко засвоюваних енергетичних та мінеральних речовин, складові компоненти якого діють синергічно, забезпечуючи регідратаційний ефект та підвищують тонус організму. Відновлюють роботу м’язів, сприяють пожвавленню апетиту та відокремленню посліду у корів після отелу. Солі натрію підтримують осмотичний тиск в тканинах та регулюють обмін рідини. Калій – основний внутрішньоклітинний іон, регулює тонус міокарда, гладких та поперечно-смугастих м’язів. Обмін калію тісно пов’язаний з обміном натрію в організмі. 30 грам живих дріждів сприяють швидкому відновленню роботи рубця за рахунок великої кількості кальцію в доступній формі профілактуються післяродові ускладнення.

3 лайка

Всем уже заказавшим ( если не получили в этой посылке. Отправлю при следующем “любом другом” заказе) и тем кто планирует заказать. Будут ложиться в посылку полезные в хозяйстве небольшые подарочки. @Pakhomo к примеру уже отправили.

2 лайка

Вот заинтриговали. Позвонили, что посылка уже на почте, а забрать сможем только в субботу ( выходные и праздники). А интересно:laughing::roll_eyes:

Так я Вам положил 15 шт их. )

1 лайк

Та, я думала еще чего нибудь положили😣. Теперь все будут гадать, что такого 15 штук можно подарить?)

1 лайк

Спасибо большое, посылку получили. И за полезные мелочи отдельное спасибо.

3 лайка

Спасибо за отзыв. Рад что Вам нравиться.
А всем остальным - заказывайте не пожалеете!

1 лайк

Хочу замовити один пакет, коровці скоро телитися. Але при умові, що доставка Укрпоштою.

1 лайк

Так , саме рекомендував Укр поштою, і добре, що забрав до себе додому, відділення через дорогу, мені дуже зручно відправляти!

1 лайк

І доречі зараз в Укрпошти є акція на експрес доставку. При оплаті картою VISA поверта кешбек 20%.
https://ukrposhta.ua/visa.html

P.S. звичайна коштує 27.98 а експрес за акцією 32.80 , відправив. Відпишу за скільки днів прийшла експрес доставка. І ще є нюанс. Кількість таких скидочних разів написано на 1 людину - типу обмежено. Але розраховуватись можна як відправнику так і отримувачу. Головне мати VISA любого банку.

Є в наявності і такий Ціна 300 грн 2 л .
Нормотел

розчин для перорального застосування

Склад

1 мл кормової добавки містить:

пропіленгліколь — 0,78 мл

метіонін — 15 мг

холіну хлорид — 15 мг

вітамін В3 (нікотинамід ) — 15 мг

вітамін В12 (ціанокобаламін ) — 0,001 мг

пантотенат кальцію — 0,3 мг

цинк — 3 мг

селен — 0,03 мг

кобальт — 0,015 мг

Опис

Рідина безбарвна або світло-рожевого кольору, прозора.

Фармакологічні властивості

Комбінація пропіленгліколю, метіоніну, комплексу вітамінів групи В та есенціальних елементів підвищує енергетичний потенціал, стимулює обмінні процеси у корів, схильних до захворювання на кетоз.

Пропіленгліколь знижує молярне співвідношення оцтової та пропіонової кислот у рубці корів, концентрацію вільних жирних кислот і бета-гідроксибутирату, вміст триацилгліцеринів у печінці і концентрацію кетонових тіл у молоці. Підвищує ефективність відтворення тварин, енергетичний баланс корів у період ранньої лактації, сприяє збільшенню надоїв.

Метіонін — незамінна амінокислота, має метаболічну, гепатопротекторну дію, бере участь в обміні сірковмісних амінокислот, у синтезі адреналіну, креатиніну та інших біологічно важливих сполук, активує дію гормонів, вітамінів, ферментів, білків, знижує концентрацію холестерину і підвищує концентрацію фосфоліпідів крові.

Холіну хлорид умовно належить до вітамінів групи В, відіграє важливу роль в обміні фосфоліпідів та їх синтезі у печінці.

Нікотинамід бере участь у метаболізмі жирів, протеїнів, амінокислот, пуринів, тканинному диханні та глікогенолізі.

Ціанокобаламін як метаболіт активує обмін вуглеводів, білків та ліпідів, сприяє синтезу лабільних груп в утворенні холіну, метіоніну, нуклеїнових кислот, нормалізує функціонування печінки та нервової системи, активізує зсідання крові.

Пантотенат кальцію легко всмоктується у кишковику та розщеплюється, звільняючи пантотенову кислоту, яка є незамінним структурним компонентом коферменту А, що відіграє важливу роль в обмінних процесах — синтезі та окисленні жирних кислот, циклі Кребса та інших біохімічних реакціях.

Цинк бере участь в обміні нуклеїнових кислот і синтезі білків.

Селен є есенціальним нутрієнтом, входять до складу різних ферментів антиоксидантної дії, які відповідають за захист ліпідів клітинних стінок від перекисного окиснення.

Кобальт бере участь в утворенні крові, є каталізатором ряду ферментів, сприяє біосинтезу вітаміну В12 кишковою мікрофлорою в тонкому відділі кишковику.

Показання

Лікування тільних та лактуючих корів при субклінічному і клінічному кетозі, профілактика корів до та після отелення з метою підвищення продуктивності і нормалізації обміну речовин.

Протипоказання

Не призначати коровам із підвищеною чутливістю до діючих речовин кормової добавки.

Спосіб застосування та дози

Препарат застосовують індивідуально з водою або кормом, а також нерозведеним, використовуючи гумову пляшку або дренчер, а також груповим методом у таких дозах:

• стимулювання обмінних процесів у тільних корів та забезпечення нормального перебігу післяпологового періоду — 300-350 мл на тварину, курс — 2-3 дні до отелення та 2 дні після отелення;

• профілактика та лікування субклінічних і клінічних кетозів, переважно у 2-6 тиждень лактації, залежно від ступеня порушень обміну речовин — 300-400 мл на тварину, курс — 4-5 днів.

Застереження

При значному передозуванні у тварин може спостерігатися зниження апетиту, зменшення споживання води, розлад ШКТ.

Упаковка

Полімерні флакони по 2 л, полімерні каністри по 20 л.

Умови зберігання

У сухому, темному місці при температурі від +5 до +25 °С.

Після відкриття флакона препарат використати протягом 30 діб, водний розчин препарату — протягом 48 годин.

Термін придатності

2 роки.
2_l-_ua

2 лайка

Шановні форумчани,клієнти,однодумці. Дякую, що Ви співпрацюєте з нами, зокрема замовляєте даний засіб. Таким чином Ви не тільки інвестуєте в надійного партнера, і отримуєте невеличкі бонуси, заохочення,акції, ще матимете практичну користь від співпраці в майбутньому.
Нас турбує офіційна тенденція, на скорочення поголів’я ВРХ ДРХ і свиней.
Хоча спостерігається зростання поголів’я птиці , але воно не суттєве всього 0.4 % в населення і 7.6 % в господарствах.
Плануємо в 2020 році запустити пілотний проект на Чернігівщині, для стимуляції малого фермерства. Детальний опис, плани і проект в цілому опублікувати збираюсь в жовтні.
Ще раз Дякую, з повагою Віталій!

7 лайков

Пока №1 лікар-блогер Dr. Vadim Pryadko .кетоз , лікування
Звісно краще витратити 160 грн і перестрахуватися, чим потім мучатись с маніпуляціями і витрачати в декілька разів більше на медикаменти.
P.S. звісно в приватному секторі при збалансованій годівлі ,післяродове ускладнення - кетоз зустрічається значно рідше, але зустрічається.

3 лайка

Також препарат ““Рапілак Драй”” профілактує АЦИДОЗ

6 лайков