адекват

А кто нам ту землю выжигает и грабит? Насилует, пытает, кто? По указке вашего фюрера…
Айайай, какой у нас президент нехороший. Зато наш и не лезет убивать и грабить в другие страны.
Действительно, мы его выбрали. Вот захотели такого, и выбрали. А ваше какое дело? Вы вон фашиста терпите, терпите и дальше, он же не только украинскую нацию истребляет, а, в первую очередь русскую.

11 лайков

Ми заслужили те що заслужили, вам то яка різниця? Чому ви до нас приперлися з війною? Ви за свого х.ла хвилюйтеся.

5 лайков

через таких немає бажання й заходити на форум

4 лайка

Ну то що - консультувати чи ні? Чи нехай викликає ветеринара, платить за виклик, щоб ветеринару було чим податки заплатити? Нехай купує багато дорогих препаратів, щоб ще більше податків сплатити. Бо можна і простим копійчаним глюконатом відбитись. Нехай закопає козу і іде в маркет по молоко - підтримувати ворожого виробника. Чи як?

Цікаво, а що в московії немає ветеринарів, по типу нашого Прядко? Саме цікаве, що на данний момент якось по моїм спостереженням
з відти більше питань чим з України.
Коли орки розстрілювали наші ферми кіз, коров, свиней, курочок вони не жаліли наших тваринок. А ми маємо жаліти їх?
Олічка, це не Вам написано.
А просто думки в голос.

3 лайка

Бо там багато соцмереж просто зникли. А наші всі на фб сидять.
Дрібний козовод для держави - всеодно що велосипедист для автодора. Податків ноль, а дорогами користується. Ще й велодоріжку намалюй. Це такі самі виживальщики, як ми з вами.
Але як хочете… Нехай Антон щось вирішує…

Я думаю таких як він там вже давно заставили оподаткуватися… Це у нас поки ще воля.

Та є там Вячеслав Шаталов. І лекції читає. І консультує платно. І його всі координати є в вконтакті та ютубі.
Але ж він задарма і слова не скаже. Думаю, там він не один такий.
Так що, Оля, на ваш розсуд.

1 лайк

І ви думаєте він ухиляється від сплати податків?

а нельзя при регистрации на форум сделать какую то галку - путин @ло… например. чтоб отсеивать неадекват

1 лайк

Кружочек мелом нарисовать…

как у Гоголя? хорошо бы (я б вокруг своего дома такой сделала бы)

16 символов

А впн уже отменили? Будут китайцы консультироваться, или бразильцы.

ну собственно форум то международным заявлен

С помощью ВПН любой русский может изобразить, что он живёт в какой угодно стране.

а, в этом смысле
а есть задача именно от всех русских закрыться?

Ну, были и такие предложения

С другой стороны… А откуда мне знать, чем вот вы например там на досуге занимаетесь? Может коз чешете и вражеской армии носки вяжете… Трындеть, как говориться, не мешки ворочать. Всех то всех. Наши службы тоже разбираться не будут. Раз уж тут все такие адекватные собрались.

Я пропонувала тимчасово закрити регестрацію нових форумчани. Бо зараз дуже активізувалися різні " патріоти", які налагоджують зв’язки для отримання інформації. Якщо писати і звертатися не зможуть до нашої спільноти, то через певний час втратять інтерес до нашого ресурсу.
А у своєму середовищі ми скоріше наведемо лад.

5 лайков