Вино зі своєї малини, ожини продам

Продамо якісне домашнє ожиново-малинове вино. Напівсолодке, натурального бродіння. Не кріплене (без додавання спирту), десертне. Смачне, дуже насичене, ароматне, без барвників і консервантів. Є напівсолодке, солодке. Ціна 90 грн за літр. Оптовим покупцям суттєва знижка. Можлива доставка Новою поштою чи іншим перевізником. 0968745178

9 лайков

Александр, а где Вы находитесь?

1 лайк

Ягідники в Черкаській області, тому в сезон там, а в міжсезоння - в Києві.

1 лайк

А когда оно в Киев перебирается? Просто я здесь живу… Могла бы на месте и купить, чтобы не заморачиваться с пересылкой.

Вже в Києві частина. Можу підвезти сьогодні до ст метро, якщо треба багато - додому. Завтра їду в село на тиждень, тому можна й через тиждень.

Я завтра буду выезжать в город, район метро Теремки. Или можно созвониться. Мне не горит… Позвоню Вам.

Звісно, телефонуйте! Ми сусіди - теж в Голосіївському районі. Завтра буде зручно, телефонуйте - домовимось про час.

Хочу 3л солодкого

1 лайк

Будь ласка! Ви звідки? Надсилати Новою поштою?

А в Черкаській обл. де знаходитесь, якщо не секрет? я теж з Черкаської обл.

Монастирищенський район

Приємно, але далекувато. Ми в Городищі.:disappointed_relieved:

Так, далекувато :thinking:. Тому тільки Новою поштою чи іншим перевізником.

1 лайк

Так, вино в продажу є.

1 лайк

Холодними вечорами приємно згадати літо, посмакувавши ожиново-малиновим вином! Смачне і натуральне! Для шанувальників глінтвейну наше натуральне домашнє вино також стане в нагоді! :wine_glass: Тел. 0968745178

7 лайков

Новітнє дослідження, проведене в Університеті Альберти в Канаді, показало, що келих червоного вина так само корисний, як ціла година занять в тренажерному залі. Вся справа в тому, що наявний в червоному вині ресвератрол (міститься у винограді, а також в ягодах малини, ожини, вишні, лохині, брусниці тощо) підвищує працездатність, поліпшує роботу серця і зміцнює м’язи, тобто діє на організм так само, як і вправи.
Згідно з висновком Джейсона Дайка, керівника дослідження, це дозволить людям, які не в змозі відвідувати тренажерний зал, тримати себе в тонусі. Ресвератрол, підвищуючи кількість серцевих скорочень, зміцнює серце і робить м’язи сильнішими і витривалішими, регулює рівень цукру в крові і володіє антивіковим ефектом. Дослідження також показали, що люди, які випивають келих червоного вина в день, менш схильні до розвитку недоумства і раку.

Окрім того ягода ожини містить багато антиоксидантів (речовин, які нейтралізують ракові клітини), а також пігменту антоціану, який дає темно-бордовий колір ягоді. Цей пігмент, як довели вчені, перешкоджає розвитку раку товстої кишки.
Тому наше малиново-ожинове вино не тільки натуральне і смачне, а й дуже корисне при відповідальному споживанні. Смакуйте з насолодою і користю!

1 лайк

и сколько оно стоит, полусладкое?

Ціна - 90 грн/л.

Шановні форумчани! Незабаром новий врожай ягід малини та ожини, тому нам потрібно мати пусті бутлі для бродіння вина нового врожаю. А вино минулого року, якого вийшло непередбачувано більше, ніж звичайно (не осліпили нижні бруньки і було багато ягоди), займає тару. Зберігається вино у скляних бутлях, пересилається зараз у нових пластикових пляшках місткістю 1 л та 2 л. Вино по смаку ближче до солодкого, виготовляється з ягід ожини та малини, без додавання води, тому насичене. Ціну знизили до 60 грн за л. Кого цікавить - пишіть в особисті повідомлення, залишилось кілька бутлів.

9 лайков

Олександр, мені 2л., будь ласка, укрпоштою. Дуже довподоби моїм клієнтам сир. вимочений у вашому вині :yum:

4 лайка