Стадо кіз за ціною трьох Полтавська обл.

Всіх вітаю.

Моя козоманія починалась з цього форума, нехай вона тут і передасться іншому любителю козочок. Сподіваюсь моє невелике стадо знайде свого наступного господаря.

Пропонується стадо кіз, яке складається з:

  • 100% англонубійський козел Річард з господарства Капріна від 6-літрової кози Сирени і Маркіза. Є ксерокси родоводу батьків. Бірка на вусі збережена. Тема по продажі Річарда https://forum.kozovod.com/t/proda-tsya-100-anglo-nub-jskij-kozlik-lv-v/34274/13
  • 50/50 нубо-зааненська коза Манго з господарства ОгОгО Кози-Кози, на піку дає до 4 літрів густого смачного молока. Зараз дійна після 5 окоту, приводить по двоє-троє козенят. В цьому році три кізочки від Річарда.
  • 50/50 нубо-зааненська коза Жанна з господарства ОгОгО Кози-Кози, на піку дає до 3 літрів густого смачного молока. Зараз кітна шостий раз.
  • 4 дійні кози за другим (троє) і першим (одна) окотом. Народженні від зааненського козла Альфа 87,5% та різних кіз.
  • 3 полунубійки 50% від козла Річарда і різних кіз. В серпні їм буде рік. Гарні, рослі.
  • 5 кізочок цього року від козла Річарда 75% (троє) і 50% (двоє). Випоюються молоком.

Кози та козел підбирались для розведення, чудових молочних ліній. Утримання стада цілком виправдане, якщо є час їх випасати та приділяти уваги іншим питанням. Стадо регулярно глистувалось, давали сіль просту і з мінералами. Годування в основному було випасне, в стійловий період сіно, гілки, солома + зерно (кукурудза, ячмінь).

По вартості. Прошу за всіх по вартості трьох перших в списку (100% нубійця і двох 50% нубійок) тобто 1400 дол. Саме стільки наша сім’я за них заплатила. Можливий торг. Вважаю, що стадо готове для подальшого розведення і при належному догляді віддячить смачним молочком уволю. Пишіть в повідомлення або у вайбер 0672654727 Ольга.

Фото поки з випасу




26 лайков

Кому готове стадо для розведення і отримання молочної продукції? Козел має чудові молочні лінії. Таких молочних кіз 6-літровок за першим окотом можна по пальцям порахувати і від них козлики, маленькі яких ще ростити треба, коштують не менше 1000 дол. А тут готове стадо, тільки бери і доглядай. Прошу, зверніть увагу! Дуже треба найти гарних господарів! Будете задоволені!

6 лайков

Козочка з сонечком на попі :slightly_smiling_face: :upside_down_face: :blush:

Це Примула, після другого окоту. Продається сама чи все стадо разом.

3 лайка

Гарне стадо…гарна ціна.Жаль немає можливості тримати більше поголів’я ,з радістю забрала б.Бажаю знайти гарних господарів для них

3 лайка

Дякую! Шукаю козам гарних, відповідальних господарів :hugs: На жаль, сама не встигаю всім займатись. Але траву 60 соток скосили, так що може бути ще й придане до стада :wink:

5 лайков

Пумка. Після першого окозу. Від зааненського козла Альфа і кози зааненського типу. Має гарне зручне в доїнні вим’я. Шукає нових господарів сама або зі всім стадом.

6 лайков


Загрузка сіно 2022 2.jpg

Ось таке гарне пахуче сіно заготовили козочкам. Кому стадо кіз разом із сіном? :upside_down_face: :wink: :slightly_smiling_face:

7 лайков

Вітаю з Днем народження!
Хай все буде так , як Вам треба.
Здоров’я та миру.

2 лайка

Дуже дякую! Дай Бог, щоб знайшла кому потрібні козочки.


Двух дійних продали. А це Жасмін. Від Альфа і Жанни. Жанна. до речі, недавно окозилась козликом, зараз на роздої. Шукаю різні варіанти пристроєння кіз. Кому цікаво звертайтесь. В гарних руках будуть гарні надої.



Цьогорічні козочки від Річарда, 4 місяці випоювались молоком. Продовжуємо шукати охочих перейняти козину справу.

3 лайка

Є ще дві дійні козочки, які продаються в першу чергу. Фото вище, це Пумка та Жасмін. Також 100% козлик АН з ксероксами на родоводи батьків і його дочки минулого і цього року. Кому цікаво - звертайтесь.

Пумка поїхала в новий дім :smiling_face_with_three_hearts: на черзі Жасмін. Не дуже спішно, але якщо знайдуться хороші господарі, яким потрібна спокійна безрога дійна козочка, то може переїхати за недорого.

2 лайка

Які гарні кози,але нажаль ще нікуди купляти кіз,сидимо в чужому будинку,коли будемо жити у своєму не знаю. Але як скучаю за козами,молоком.

1 лайк

Жасмін поїхала в новий дім. Сподіваюсь, їй там буде добре, хоча якісь передчуття не дуже… Але все ж сподіваюсь…От бувають покупці, після яких такий класний настрій, хоч і продав козочку, так би мовити, за “три копійки”. А часом продаси непогано, а на душі погано.

Що ж, лишились дійні Манго і Жанна і доці Річарда від різних козомам. Кому цікаво, звертайтесь.

3 лайка

На Полтавщині багато різних недорогих варіантів, єдине вимоги до хат у всіх різні.

1 лайк

Далі шукаю надійних дбайливих господарів. У нас, хоча далеко не тільки у нас, світло часто виключають. Робота в мене зав’язана з інтернетом, тож все більше схиляюсь до переїзду з дітьми у місто. Бо і робота і навчання в селі ніяк неможливі. Моя мрія про спокійне господарювання розбилась. Будемо збирати нову. Але козочки ніяк не вписуються в ці плани. Отож…

Річард вже покрив Манго і дві прошлорічні козочки, своїх дочок. Козла в мене іншого нема, а з місцевими не звожу. Під покриття лишилась ще Жанна і одна прошлорічна козочка. Цьогорічні малі вертихвістки теж приходять в охоту, але поки ні. Треба їм підрости. Сіно є. Пасти є де. Можливо когось цікавить переїзд зі своїм невеликим стадом. Було б бажання, а господарювати є де. Пропозиція тільки для чесних і порядних.

2 лайка

Річард далі працює :muscle: +Жанна і ще одна прошлорічна по плану і до нового року можна закривати шлюбний сезон :smiling_face_with_three_hearts: Далі надіюсь, що найдуться люди, яким зможу передати своє надбання, яке гідне, щоб за ним гарно доглядали і отримувати чудову молочну продукцію :yum:

1 лайк

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.