Продам двох кізочок 50% нубійської крові біля Білої Церкви

Спасибі Людочка,кінчай соблазнятися,я вже цей рік спокійно рішила всіх пристроювати,втомилася,але всерівно.щось та і хочеться.Поки що придержую сестричку твоєї Ахтамар чи як там.Не дивлячись на вуха,я її хочу :kissing_heart: А вуха довжеленні я вже якось пережила.

:smiley: Рядом козлик 87.5 %.дівчата придивіться,йому два місяці.Вже більше.Кавалер вільний.:goatlove::fertility::yabadabadu:

12 лайков

Ахтамар она на глазах вытягивается и становится очень красивой козочкой уже не дите, девушка! Статная, утонченная - красота вообщем! У Эли с Касей ещё не так видно, хоть разница в возрасте не большая… они ещё как подростки )

1 лайк

Еля і Кася від невеликих кіз,вони і будуть менші.але дуже сильний клан і продуктивний.

1 лайк

Да я не сомневаюсь, вымячко у обоих уже хорошие :slight_smile: , но я ж говорю это у них переходной период такой, у Ахтамар тоже такой момент был, как бы притормозилась - а сейчас любуюсь! :heart_eyes: и поднять уже невозможно! Никак не взвесим.

2 лайка

дивні вушка (цікаві) у кізоньки на передньому плані.

1 лайк

А її мама біла зааноламанча
ось тут,козликів родить безрогих і з довгими вухами на своїх 50 %,кізочок може рогатих і з такими вушками другий рік.Цей рік родила одну генетично безрогу і з такими вухами.Цієї ночі її сестра та що перед родами в об"яві грязна/це вона при родах так вимащується/ родила одну кізочку довговушку гарну,по моєму рогату.Вони від заанів і зааноламанчів приводять дуже гарних білих,гладкошерстних,зааненського фенотипу або ельфиків великих козенят і продуктивних.Ці дві кози як інопланетянки.Але в мене тільки один козел нубієць.то й такі мікси.

5 лайков

2019%20%D0%B4%D0%B2%D0%B0%20%D0%B7%20%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%8E Кізочка дуже витончена,тонкошкура,тонкокоста,коротенька шерстка,ніби мінікізочка і мішечок на вим"я.Дуже ручна разом з сестричкою,хоч під мамою.Пізніше виставлю другу.Такий розумний спокійний погляд,я писала,що кізочка з інтелектом.Виставлю дві переярених від тих же батьків і залишу собі цю кралю.Не тому що гірші,а тому що не маю ким покрити.За рік щось і поміняється.Придивіться до неї,не пожалієте.

16 лайков

красуня, фото вдале

2 лайка

Тато-козел добре передає свої крові. Дівчинка виглядить більше чим на 50%.

3 лайка

Дві кізочки ще в продажі.Гарні,високоногі,з хорошими арочками.Мама гарноудійна коза.Добре зааноламанчівське молоко.Тільки не можу залишати.Бо вже нема куди.З потенціальним покупцем готова поторгуватись.Дівиці родилися 5.01.2019.Підгулюють повним ходом.

3 лайка

А за нас забули,а ми вже напівдорослі,гуляємо,ростемо,довгоногі,вим"ячками трусимо,гарні арочки.

Ціна 4000 за кожну. У світлішої трошки були посвітліли плями,а це вже що раз темніші,гарнюня.Темну прийдеться сфоткати,не знайшла,хоча є фото.

15 лайков

Кізочки гарно підросли.такі як лані,з вим"ячками,гладкошерстюсінькі,високоногі,з арочками хорошими,до цих пір під мамою,яка їх гарно ганяє.Згадую про продаж тільки коли зерно закінчується.

21 лайк

Кізочки ростуть,дуже непогані,нема часу обновлятися,але прийшли жнива і зерно ніхто не відміняв.Мушу продавати,бо в мене від їхньої мами БЕЙЖІ п"ять кіз і кізок.
%D0%91%D0%95%D0%99%D0%96%D0%90
Її дочка в 10 місяців /доїться із семи місяців/ і зараз в два з половиною роки із своїми 50 %ними нуболаманчатами /зараз їм рівно три місяці і продаються і вони,можна з мамою,виставлю об"яву/

БЕЙЖИНИХ дві дочки минулорічних маленькими справа clipboard_image_5a40610d і зараз їм по півтора року,темніша спарована батьком,росте вим"ячко,біла ще ні,можу продати одну на вибір або і обидвох і цьогорічні красулі Всі придержувалися для себе,бо непогана лінія,але роки беруть своє,мушу здаватися.Якщо комусь цікаві,можу наскидати у вайбер більше інформації.098 086 1422

21 лайк

Біло-кофейна /зараз майже морковно-біла/ з плямами зараз вже яскрава з гарно вираженими плямами,бочкаста,їстовита,розумна,рано почала гуляти по серйозному :smile: при гарному догляді восени треба парувати.Друга трьохколірна як лань,більше фігуриста,по росту однакові,блискуча,гладюсінькі обидві абсолютно без очосів,розвиваються вим"ячки,їхні всі предки доїлися з семи восьми місяців.Кому припаде до душі,не пожалкує.Почитала все,явно хочу продати.:joy::hahaha:

10 лайков

Сьогодні дві кізки поїхали в Кіровоградську обл-одна маленька нуболаманчуля 50% біла і спарована 50% нубозааненка в альпійському типі.Хай радують господарів- працьовитих добрих молодих людей- і приносять прибуток.Щасливої дороги Вам мої любимки.:heart::heart::heart:

17 лайков

Вера, объявление закрывать?

Інночка,ще ні,бо ці що з об"яви,ще не продані.Їхали по них,побачили маленьких і півторарічних,очі забігали-шість на вибір і не знають яких дві брати.Розсудливість чоловіка взяла своє-сказав кітну і ще яку хочеш.Так що ще потерпіть.Оту де 87.5 козлик проданий,можна закрити.ось цю

2 лайка

Поїхала освоювати нові місця Бейжина півторарічна кізочка-біла в блідих плямах. Сестриця поїхала місяцем раніше.Хай щастить і господарям і козам.В них непогані гени.Я рада,що вони попали в хороші руки і на душі так спокійно.Дві цьогорічних ще в продажі.В продажі і внучка Бейжі,50% нубійської крові.Одна продана,одна мазуха залишилася.
0-02-08-c7f634c55a8a7fa11dd954dbb3b9d8523ed344e7a48aa04408cb7dc597fbe0b8_c5aa0fd0_1560682551

Гарненька,має гарної форми мішечок на вим"ячко,рижіє помаленьку,родилась білою,батько мій нуб,мама зааноламанча з непоганими даними.Всього за 2000 продам,кому треба,їй чотири місяці.

21 лайк

На останньому фото кізочка /внучка Бейжі/,зараз їй чотири з половиною місяці.Вчора загуляла,мені аж шкода її стало,як вона старалась в чергу записатися разом з дорослими.Вчора загуляли всі активно,ніч не спала,такий гам був.Дуже непогана кізочка,роги ростуть так,що не страшна,мамина доця.гарний мішечок для вим"я,вже світло бежева з темною полосою по шиї і хребту.Може ще хто не добрав,недорого.Можна з мамою,дуже добре молоко в мами.І в добрих руках буде гарна коза третім окотом/поки що не парую/Дві спарувала,ще дві спарую,всі решту,якщо хтось захоче козу спаровану ,то на заказ.Своїх дві 100%-них і одна 75%-на не маю ким крити, поки що,може хто знає де хто криє своїм козлом не задаром,чи десь проскакувало що ИО можливе,підкажіть в лічку,будь ласка.В межах км 150 від Білої Церкви.І дві красукі ніби хто заговорив.Бейжині дочки по 8 місяців,не дуже крупні,коренасті,гарні,повідрощували вим"я обидві.ось ці Якщо ні,продам маму,а їх залишу.

3 лайка

Верочка, обновіть фото. Дівчатка то гарні. Але ж їх ніхто не бачить.

4 лайка