продам козликов и козочек ламанч из ЛПХ Лесная Ферма окоты 29 января-5 февраля

Средний удой коз в мае 2020 года был 3,8 литров вкусного молока. Из него мы делаем сыры на продажу. Есть наш сайт под таким же названием “Лесная ферма”. Кому интересно, можете найти. Все окоты проходили легко, без вмешательства. Козлята на бутылках на молоке от своих же матерей. Две или три козочки уже забронированы. Обратите внимание на красивого козлика за 1200 грн. Указанные цены действуют до 2-х-недельного возраста. Самовывоз. Кстати, бронь из Житомырской области. Планирует ехать к нам во вторник. Номер Светланы 0967159073.
Мой номер 0963434358. На этом номере Вайбер. Для быстрой связи звоните или пишите в Вайбер.
Мы находимся в смт Ставище Киевской области. Это на юге Киевской области по трассе Киев-Одесса.
Ниже по две фото каждого козлика, козочки.


козлик ельф 500 грн от белой рогатой козы эльф 29 января


козочка белая эльф от той же козы бронь и продана


козочка черно-белая суслик забронирована до 14 февраля от красивого окраса мамы безрогой суслик 31 января Продана



козочка коричнево-белая суслик от той же козы забронирована до 14 февраля Продана


козлик белый суслик 700 грн от той же козы


козлик красивого окраса суслик 1200 грн от той же козы


козочка серо-белая с коричневым суслик от серо-белой козы эльф, 4,5 литра 3 февраля Продана


козлик коричнево-белый красивый ельф комолый 700 грн от той же козы


козлик черно-белый суслик 900 грн от козы свело-кофейной рогатой суслик 5 февраля


козочка черно-белая суслик от той же козы Продана

козлик белый суслик комолый крупный от белой безрогой ельф козы 5 февраля Продан.


белый эльф крупный комолый от той же козы

45 лайков

Схоже, що з кізочок залишилась одна. Третя з кінця. 800 грн. Хоча ще буде пару окотів в кінці лютого. Але що там буде, я не можу знати.

17 лайков

Біло-сіру за 1000 грн забрали годину тому. В обід набрали, приїхали з Обухівського району і забрали для бабусі в подарунок. Бабуся в Віницькій області село Сиверинівка Тростянецького району.

Цікаво, що вона від Марти і Базіка, Марта від Козі і Лютіка, козя від Жізелі і Кузі, а Кузя потрапив до нас з Вінницької області. Доречі, Марта на піку 4,5 літри.

6 лайков

Броньовані дівчата їдуть в неділю до Житомирської області.

7 лайков

За цю симпотну козулю теж вносять оплату.
Має поїхати до Іри в Хмельницьку область.

4 лайка

Залишились лише козлики.
Хочу звернути увагу, що від козлика передається приблизно 3/4 властивостей кізочкам. Берете одного «гарного» козлика від доброї кози і маєте потім скільки завгодно потомства, ще й паруєте людям навколо за гроші. Я, наприклад, парую по 200 грн десятки місцевих кіз кожну осінь. Через це якість кіз навколо підвищилась. Бачу навіть на олх одна із ставищан, котра купила у нас влітку козу Ромашку, ну і ще десь іншу козу, та парувала її нашим козлом, виставили на продаж козлика за 2000 грн, а кізочку 4000 грн.

Ще очікую два окоти від генетично комолих ламанч сусликів. Одна з них Ляля з цікавим окрасом. Це - мама тої Кралі, що привела чотирьох сусликів, дві кізки та два козлики. Але вони, якщо будуть, то не менше 1000 грн за штуку до двох тижнів. При тому, що неперевершено кращі від тої, що за 4000 грн.

9 лайков

Сьогодні знову приїхали до нас власники сіро-білої кізки і купили білого козлика суслика. Поспілкувались, подумали і …

10 лайков

Передостанній окот відбувся. Ляля мама Кралі привела три козлика! Згадав Ладу з трьома козликами на днях.
Козлики класні і по окрасу, і суслики і комолі, 1000 грн. Фото поки неякісні через вайбер, бо я не вдома. Один з лісовим окрасом, як мама, інший чорний з білою зіркою, а третій коричнево-білий.

18 лайков

Всі кози за місяць до окоту були підшкірно проколоті від зовніх та внутрішніх паразитів. Утримання в необігріваємому сараї на теплій підстилці.
Також у січні Сергій Сизонюк купив в мене чотири кози і козла Базіка. Вони знаходяться в Кагарлицькому районі. Привели 7 козликів і одну кізочку. Він може продати одну кізочку за 1000 грн і одного козлика на вибір 800 грн. Кізочка чорно-біла, ельф

від кози Берізки триколорної з вухами, процентна ламанча на фото нижче.
Його телефон: +380 (67) 366 50 02. В мене є відео кіз і козенят і фото. Можу кидати у вайбер.

Козлики суслики:

16 лайков

Напишите пожалуйста каким препаратом обрабатывали!

4 лайка

Хочу купити вашого чорного козлика. Можна телефон на вайбер? Я другий раз на цьому форумі, нічого тут не можу зрозуміти.

Продали козочек Крали в Житомирскую область. Её фото:


Как-то так получилось, что и Кралю купили. 24 февраля уезжает, кажется, с Татьяной, +380 (93) 989 70 87 ,которая занимается доставкой, в Полтавскую область. Доставку заказывала покупатель.
Фото козликов обновлю в воскресенье.

6 лайков

Друзі, порадьте або відгукніться в кого ще можна придбати маленького козлика суслика в Київській області, або поруч?

У @ladusja не запитували?

Або родич, або не має.

2 лайка

У меня ожидается окот в 10 числах марта, возможно будет

2 лайка

Добавляю фото двох козликів комолих сусликів. Всі вони були в оголошені раніше. Обидва від Лялі і від козла Базіка рогатого суслика. 1200 грн.
Додам детальніший родовід.
Ляля світла коза з полоскою по спині і забарвленою мордою, суслик, комола, 4 лютого 2017 року, третій окот
Базік чорно-білий, суслик, рогатий, весна 2019 року, придбаний у Лади в Обухові від Каміли і Дизеля, котрий від Пломбіра і Мокачіно.
Наша Ляля від нашої Мілки і Дона. Мілка коричнева, ельф, комола, Дон від Ларіси з Донецької області, білий, ельф, рогатий. Мілка від нашої Рижої гарного лісового окрасу, схожа на чешку, вухата і рогата і від Лютіка, коричневий трохи з білим, ельф комолий, від Люби з Білогородки від Мокачіно, здається рідний брат Пломбіра (поправте, хто знає). Рижа від Юльки гарної дикого лісового, чи схожий на альпійський окрас кози, вухатої і з гарними рогами, яка була лідером нашого стада. Останніх придбали в нашому районі в парі.



Цей чорно-білий козлик поїхав у Купянськ до Єлени Горобченко., а перший біленький зі смужкою, ще є.

18 лайков

Все. Сьогодні 20 лютого у нас в господарстві - останній окот у кіз. Ще продовжуються окоти романівських овець. Окотилась коза ламанча: біла, суслик, безрога, - привела трійню. Одна з них кізочка - суслик, чорно-біла, велика і,мабудь, будуть ріжки. Фото додаю. 1300 грн. Але хочу продати в комплекті з козликом від іншої кози. Таки так і продали.
Чорно-біла кізочка, суслик, рогата, обезрожена в третій день, від Снєжки, білої, суслик, комолої кози та Базіка з Обухова, про якого вже написано, від Каміли і Дізеля, Пломбіра, Мокачіно.
Снєжка від Козі і Дона. Козя сіра, ельф, комола. Дон білий, ельф рогатий. Козя від Жизель білої, вухатої, комолої, помістної, але з гарнючим вименем і смачним молоком і Кузі сірого, ельфа, комолого з Віницької області.


Чорно-біла кізочка поїхала в Купянськ з козликом від іншої кози.

23 лайка

Чудова дівчинка ! Можу обезрожити . :wink:

2 лайка

Татова доця кольором.

3 лайка