Продам козлика 50% нубийской крови Киевская обл.возле Белой Церкви

Останній шанс для козликів,діти однієї мами зааноламанчі первістки,біла рогата,гладкошерстна,козлики гарно виросли,поливаються,через сітку люблять всіх кіз,якщо батько дозволить .:dazedgoat:,а він ревнивий навіть через сітку мало що дозволяє,виховує гарноТемний дуже непоганий без претензій на високу моду,ну а рижуватий гарний також,і окрас дуже непоганий,тільки вуха ламанчівські і формою в ламанчу,кремезний і ноги нижчі.Родилися 3 квітня 2018.Майже всі вже в морозилках,а цього ну так жалко.Може ще комусь треба козлик для покриття молодих кізок,дайте шанс Ціна 1300 як і маленьким.

image На останньому я середній,остальні продані.Зааноламанчі рогаті білі,всі доїлися з семи місяців,через день,запускалися з трудом,зараз після чотирьох місяців годування козлят давали по три літри при двохразовому доїнні,зараз шостий місяць,трохи зменшили,різко похолодало,фото літо 2017,коли ще не кітні навіть були.Кози хороші.Мама одна з них,постараюся сфоткати…Номер для зв"язку 098 086 1422 Вера Великополовецьке Київської Сквирського Пишіть в лічку,відповісти можу,коли зайду в хату.На все про все одні руки і любляче серце,яке дуже погано реагує на кожного зарізаного козлика,а були дуже гарні,тільки вушками не вдалися :joy:

17 лайков

А рижуватий - дуже гарненький!! Я просто у вуха незакохана.

1 лайк

Він по кольору темніший,гарно рижуватий і з плямами,а на дітях може дати лунні плями,бо в дідах там сплошні плями Продам англо.нубийского козлика 87.5% Киевская обл.возле Белой Церкви У всіх дітей від усіх білих кіз присутній рижуватий відтінок,потім що раз більше і десь після шести-семи місяців починають линяти і появляється маса рижини по білому і рижих плям. коротше палітра по місяцям міняється непередбачувано.А в загальному всі гарнюні,бо мої :hahaha::hahaha::hahaha:

11 лайков

Ми в чеканні дівчат наїдаємо жирок у всіх доступних місцях.

6 лайков

На козлика з ламанчівськими генами йдуть переговори,чорно-коричневий все чекає,такий крепишок робиться,сьогодні ранком глянула,ніби 2 тижні не бачила.Кількість зменшилась і вони спокійно ремигають цілий день.Козлик гарний і перспективний.

Поспішіть за смішну вже ціну взяти для кізок гарного хлопця.:smiley::heart::heart::heart:

6 лайков

Ламанчик в продажі.Коли вже договорились все остаточно і з нашою доставкою (тільки бензин),згідні були вже кинути завдаток,але чомусь не вийшло.Підпільний комітет в дії.:joy: image Мама в 10 місяців / листопад 2017/,перед першим паруванням.,доїлася з семи через день вимушено Всі чотири ламанчульки-первістки майже на одне лице,тільки одна суслик.Всі доїлися після семи місяців.Хороші кізки,діти моїх перших і самих любимих кіз,після1-2 окотв /

001d27bdc7250cccd4732a220b983b3d7e9e7ffc_1_690x427 всі держалися для себе,але життя вносить корективи

15 лайков

Фото мами по просьбі.Коза дуже легко доїться,гарною струйкою,молоко смачне,дуже спокійна,зараз трошки задоюється,менше трьох літрів, але вона вже рік доїться з семи місяців,я завжди знала,що залишу її собі.Фото останніх днів-6-7 жовтня.Забула написати,вони дуже гладкошерстні,і вим"я теж,а це почали різко нарощувати шерсть на зиму.Напевне не за горами похолодання.вони ж скоріше від нас відчувають.

5 лайков

Верочка! Смотрю на мальчика и сердце кровью обливается- я ж за ним и ехала (темненького).
Сейчас у меня одна красавишна сарай разносит- так лупит, что теплоизолязия снаружи упала- и понимаю, что надо срочно все переделывать и ее изолировать. Осталось найти те руки (и мешочек с денежкой). Две недели на все про все. Если все получится, пока муж в командировке, я ему местечко сделаю и себе подарочек сделаю.
А мамки у Вас классные!
Только по характеру не поняла, они тогда так папку (такой царь!) боялись (или меня)- не поймаешь.

2 лайка

Так я їх тоді 5 штук відкинула від мамок,їм було майже по 4 місяці-.,мамині смоктунчики,які паслися в стаді,поки не почали на всіх підряд скакати.А з батьком тільки знайомились,а він без тесту ДНК на батьківсво не спішив їм догоджати,от вонм і шарахались.Він тільки до їжі їх не допускав,а так не бив.Але я їм наставила посудин в колеса,щоб не перевертали,то вони по кругу наїдались,та й у подвір"я випускала,то вони вже не дикі.Ну а в свободне плавання зможете випуститиі тільки після того,як гарно обласкаєте.Знаєте,що козла треба любити: :smiley:Потім вони всі подружились,що і їли разом

Так що подумайте,не буду ж я його до Нового року держати.На крайняк сина попрошу завезти по ціні бензину.:heart:

4 лайка

Мне главное с местом решить. Это пару недель максимум. Но это тот мальчишка в которого я по фотографии влюбилась. и он, лапушка, ждет меня. Надеюсь, дождется, скоро.

4 лайка

Вот это самое основное! Я в своего Джошика также влюбилась по фотке, так хотелось его, но даже не чаяла, что смогу купить - пробуйте договориться и все получится!

3 лайка

В том-то и дело, когда Вера написала, что некоторых в морозилку, жалко конечно, но такова судьба козликов. А потом рассмотрела, что этот как раз ждет. В центре на детской фотке. Я в его мордаху расписную утонченную сразу влюбилась.
А про характер спрашиваю, потому что опыта у меня с козликами мало. А как начитаюсь, что они вытворяют, так и осекаюсь с желаниями.Хотя папа там адекватный

3 лайка

Та ні, вони дуже адекватні.А дальше як виховаєте.я не можу їх всіх заласкати, бо їх багато, а я одна.

1 лайк

Віра,ви не бажаєте обмінятись козликами.У мене є козлики на забій, але мені потрібно змінити кров ,а лишніх грошей немає .Моїм по 5 місяців . Може домовимось ?

1 лайк

Таня,завтра-післязавтра відпишуся,по перше де Ви проживаєте?

Темний козлик знайшов свою нову сім"ю.Думаю,там йому буде добре.Наречених достатньо.І хазяєчка в нього добра.Дякую Ірочка,що дали шанс моєму козлику,надіюся,що він не підведе Ваших козявок.:smiley::goatlove::rose::rose::rose:

9 лайков

Вибачаюсь за довге мовчання,попросила відкрити об"яву-рижий ламанчик все ще в продажі.Він не дуже великий,але не маленький,гарно сформований самчик.Навіть дочка признала,що він вже виріс в красеня,забрав би його хто небудь-щоб не різати-це її слова.А як випустити випадково між козами,то треба бігати і стягувати за ногу,щоб не наробив імбридингу передчасно.Дуже хороший,ласкавий,хоч і з рогами.Попробую зробити фотки нові,що непросто /перерубала пальця вказівного,поскладали по кусочках,лежу в лікарні,діти ледь управляються,кіз перевели на один раз доїти,а дальше не знаю,як складеться моя кар"єра козовода/.Через це прошу звернути увагу на козлика,може комусь западе в душу і колір незвичайний і ножкки-бабки гарні, 00 в порядку і мама з батьком непогані.

13 лайков

Верочка, одужуйте швидче, хай палець зростеться як слід! Не стала про це без Вашого дозволу говорити.
За мого Султана велика подяка- такий гарний та чемний хлопчик. Вже не дикунчик, сам підхотить за вушком чихатись та цьоматись.
хай і на другого знайдуться ручки!

4 лайка