Продам чорну кізочку від заано-дворянки і нуболаманча. Київ

Продам кізочку. Народилася 19.01.2021, одиначкою , вагою 3.2 кг. Генетично рогата , вже знерожена. Мама комола заано-дворянка, зараз годує кізку і нам з половини вимені 2л в день, так що біля чотирьох за день дає вже. Минулого року було 4,5 л на досить тривалому піці. Недолік мами трохи відвисле вим’я, але в старшої сестрички форма вимені дуже гарна.
Батько знерожений нуболаманч Лютік з довгими вушками від Марини бабушки.
Розширювати поголів’я не плануємо, тому хочеться дівчинці дати шанс. Дуже спокійна ручна дівчинка.
Самовивіз з с. Ерківці або можлива доставка в Київ. Ціна 700грн до трьох тижнів.
Можу на вайбер скинути відео.

54 лайка

Кротя :blush: какая мордочка благородная получилась!

3 лайка

Красотуля. Прекрасный ребёнок.

1 лайк

очаровательный ребенок.покупайте быстрее а то не удержусь :grinning:

7 лайков

Нет телефона в объявлении.

1 лайк

Вислала в приват

1 лайк

Добрый день А В харьковскую обл у Вас нет доставки случайно?)

Какая славная малышка! :heart_eyes:
Хороших ей ручек!

1 лайк

Ні, тільки самовивоз.

ясно )хороших ручек козочке) красотка

1 лайк

@Cometa Есть проверенные перевозчики, которые ездят по этому маршруту. Не дёшево, но надёжно. Привезут здоровое животное, комфортно и под присмотром. Чего часто нельзя сказать о небезопасных передачах в ящиках попутками.
Вот ссылка

11 лайков

Доброго дня.
А що по батьківській лінії з надоями?
Можна ваш ном. телефону?
Цікавить.

1 лайк

Про своїх можу точно сказати і дати молоко спробувати, а це не моя коза.
Мама батька ( бабушка ) первокотка Даліда у Марини бабушки. Коли забрали козенят зажимала молоко, а тоді приболіла , здається, піроплазмоз від кліща а може і не він, бо вона її певний час лікувала. Тому вона не вийшла на свій максимум, цього року має бути окот ,то покаже. А козеня в місяць забирала, їх було двоє під мамкою, то коло10 кг ваги в козлика було. Тобто тоді молока вистачало. Коли забирала козлика, пробувала молоко Даліди , смачне. Можна у Марини бабушки уточнити ще про Даліду. Вона від козла Чінгіза від Лариси Ягусі ,від гарної кози ,яку теж звали Даліда. І від Дуката який від Ноліної Наталі, можна в них поцікавитися, можна на сторіночках в пошук забити. Отака родословна. Тобто Даліда минулого року не розкрилася, але в неї генетика хороша

Наводжу листа від Марини: “Олечко, ти ж знаєшь історію з Далідою… Важко опреділіти, скільки б вона давала, як бі все добре було. А так - перед тим, як вона впала в депресію, я з допомоггою оксітоціна здоювала біля 3 л пару днів , а потім - фссе, відмова від їжі, . Коротше, зараз на одноразовому доїнні вона дає 1л, буквально вчора заміряла.Зараз кітна 2 місяця.
Далі. Мати Даліди, Іріска, по першому окоту вийшла на 4л, далі не знаю, можна попитати у Люди .Ну а мамка Іріски Мілка і досі у мене, там стабільно більше як 5 л, максімум був 6,6 після 3 окоту По Чінгізової линии всі високоудойні кози, але я вже позабувала трошки. Мати Чінгіза Даліда у Ларіси Ягусі, вона колись фото віставляла на своїй сторінці.”
А , ще Даліда доїться вже більше року, окот був перед позаминулим Новим роком.
Ще можу додати, що Лютік дуже спокійний і слухняний хлопчик, не агресивний і не крикливий хоч живе сам.

5 лайков

За кізочку отримана плата.

12 лайков

Эта тема была автоматически закрыта спустя 30 дней. В ней больше нельзя отвечать.