Продам 100% англо нубійських козенят

Шукаю новий дім і люблячих господарів для двох козочок 2,5 міс. і козлика 1 міс 100% АН. Мама козочок Мулатка від Марини Ал. з другим окотом, а батько Рагнар від Наталії Ов. В нас всі випоюються з соски і дуже самостійні - пасуться і їдять зернові. Козлик має шикарний родовід: мама Шанель - Гнутов & SF Богуславської ( від Астри), а батько той самий наш Рагнар. Ціна козочок 15 тис грн, а козлика 10 тис грн. Локація Черкаська область м Чигирин. Доставка обговорюється, торг теж можливий. Тел. 0955501968





7 лайков


Мама козлика і первістка ( на роздої) з чудовим родоводом ,від прабабусі Астри Ірини Богуславської передалися гарне кріплення вимені і солодке смачне молоко.

Мама козочок з другим окотом і 4+ від лінії Марини Алєксєєвої ,гарно зложена ,висока і фактурна козочка з спокійним характером.

9 лайков

Гаряча пропозиція!:fire::fire::fire::hugs:
До цих двох козочок в подарунок можу дати шикарного козлика не рідного по крові. Він не запланований був,але так вийшло що козочка тихо сходила до жениха. Козлик комолий ,а козочки обезрожені. На останніх фото батьки.





5 лайков

Козочки знайшли новий дім і залишаються дома тільки два козлика 100 % АН. Ціни за домовленістю :hugs:

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.