Продається 75% англо-нубійський козлик біля Білої Церкви Київської

.Продається козлик 75% англо-нубійської крові,25%зааненської.Родився 3 квітня 2018 в двійні.Мама 50% заанонубійка,куплена в господарстві @ “Козий двор”,перспективна дуже легкодойна з гарною формою вимені /дуже вдячна Наталії/батько із Батево Закарпатської від Андріяна.Козлик і козочка ростуть під мамкою,великі,гарні,відчувається порода. Ціна 4000 гр.

В перший день із сестричкою після народження Тут нам 10 днів Тут мамі 5 місяців і перед окотом. image Кого зацікавить можу вислати по вайберу,в лічку додатково фото,інформацію. Знаходимось Київська Сквирський Великополовецьке.Номер телефону 098 086 1422 Вера Про батька можна подивитися Продам англо.нубийского козлика 87.5% Киевская обл.возле Белой Церкви і мама Адель-біла

8 лайков

Верочка чудные малыши, дай Бог им хороших и любящих хозяев. А ушииии прям заглядение ну и мамка классная!

2 лайка

Спасибо Катя за пожелания,Ваши слова да Богу в уши :rose:Малыши действительно красивые!Чем ближе к породе,тем красивее,эти просто первые у меня такие,хоть еще есть целый арсенал 50% и тоже лапушки,на Пасху четыре козлика родилось и одна козочка :joy:

1 лайк

Вера я своим сказала что мальчики шашлыки так они мне всех девок выдали и куда мне их сколько.
Да козочек развелось, и я желаю чтоб в наших хозяйствах всё распродавалось.

4 лайка

А ми ростемо і все при нас

І сестриця також гарна,тільки на сонці кольори трохи світлі,а діти темніші,насищеніші в них кольори

5 лайков

А сестриця не продається?

1 лайк

Вона в мене перша 75%,дуже хочеться залишити,хіба обставини заставлять.Маякну,якщо цікавить :heart::heart::heart:

2 лайка

Да напишіть мені якщо що.

1 лайк

А ми ростемо.Дуже непоганий класичний цапик.Невже нікому не приглянеться?І дуже врівноважений,добрий.І 00 у нас нормальні.Тільки ніби згорблений получився.Насварилась на дочку за якість фото,а вона регоче-хіба ж ви не пам’ятаєте що він з крапиви вискочив пожалений і згорлений.

6 лайков

Малыш просто чудесный! А мама его ну просто суппер!! Классная мама нет слов!!!

1 лайк

Шаманьте,спасибі Вам,надіюся.:heart::heart::heart:

1 лайк

Що то ми загубились в такій кількості об"яв.А ми все вільні і чекаємо своїх наречених.50% напевне помаленьку відправляться в морозилку,а я ж дуже непоганий пацан.Зверніть на мене увагу.:dazedgoat::two_hearts:

Маму заїли.Догодовую і маму і вони вдвох з сестрицею ще банку молока трьохлітрову глушать додатково.Як упадуть під маму після пасовища,то хочеться обняти і плакати.

9 лайков

Так не удивительно уже почти с маму ростом! Козлик -красавчик!

1 лайк

Давно не передивлялась об"яву.Продам за 3000 грв.В козлику відчувається порода і починає шкоднічати з кізками.Через те повинен поскоріше знайти свій гаремчик.:dazedgoat: :goatlove:

1 лайк

Хто ще не встиг купити хорошого козлика,придивіться до мене.Все зі мною ОК,я гарний,породний,блискучий,гладесенький,ні одної завихринки,вуха дуже гарно складені,00 в порядку.:goatlove::goatlove::goatlove:

Сестриця з цієї пари також мені дуже подобається.Можливо хтось захоче наблизити свою мрію через козлика .Не у всіх зразу 100%:heart::smiley:Будемо торгуватися.

8 лайков

дуже гарний козлик. у мене такий самий 75 відсотковий, я його обміняла би…

1 лайк

Поки що не знаю,я Вам в лічку напишу.:heart:

Взяла сьогодні телефон,було трошки хмарно без сонця,рішила познімати.Так до мене прийшов рибак-підполковник,щоб подивитися на кіз і почав женихатися,поки я відбила атаки,то вийшло сонце та і його ноги всюди попали в кадр :hahaha::joy:Сказав,що дуже гарний козлик,що він ще таких не бачив.А ми все ростемо і ждем нових господарів.Справжній колір більш менш тут, яскравий,а до сонця виглядає не так.

10 лайков

Я росту,самий нагліший /той,що зліва/,насильно відселений з цими братанами,які теж не відстають.Намітив собі наречену і не відстаю від неї,тому відселений і плачу.А в мене від них руки обриваються :sob:Хіба вже нікому не пригодяться мої дітки.Будемо торгуватися до розумного мінімуму,тільки аби вони одержали шанс.Хіба у всіх уже 100 %.Надіюся,а надія вмирає останньою.Козлики достойні продовжувачі роду.Крайній зліва 75%,два справа 50%.

2 лайка

А сколько стоит пацан 75%???