Поросята-кармали від 20.03.19, продаємо, Київщина

Ферма-майстерня #NaDesni приймає замовлення на продаж чорних поросят-кармалів від королівського Кармала.

За одного - 1 тис грн;
За двох - по 900 грн;
За трьох - по 800 грн.

Крім того в продажу є два прекрасних смугастих кабанця на плем’я (ціна 1200 грн) і один вихолощений на м’ясо(ціна 1100 грн), які народилися 14.02.19. Вони вже на самостійному відгодуванні і готові до переїзда.

Льошки опоросилися 20 березня, тож поросята готові будуть до переїзда 20 квітня.

У малюків видалені ікла. Зроблені ін’єкції заліза. Кастрацію самців проводимо за замовленням за додаткову плату (100 грн)

Тато - королівський Кармал.
Мами - звичайні Кармалки. Вага близько 100 кг. Другий опорос. Обидва рази приводили по 9 поросят. Поросилися самостійно, без допомоги людей.

Враховуючи генетику кнура і не перший опорос льошок, поросята є ідеальними для тих, хто планує лишити їх на плем’я.


М’ясо Кармалів відрізняється за смаковими якостями від свинини сальних порід і вважається дієтичним, якщо годувати свиней відповідно до їхніх природніх потреб (тобто не вологими мішанками, а зерновими сумішами, сіном/травою та сирими овочами). Воно не жирне, має невеличку прослойку сала.

Для нашої родини ми обрали саме цю породу свиней, виходячи зі смакових уподобань та потреб. Ми не хочемо мати багато сала, тому ріжемо поросят після досягнення ними статевого віку на 6 місяць. Тоді поросята мають вагу близько 60 кг, а сальна прослойка виходить товщиною у 2 см. Якщо ви більше цінуєте у свинній тушці саме м’ясо, то ця порода для вас.

в

Якщо ви бажаєте мати зі свини сало, то Кармалів треба тримати до 7-8 місяців і годувати додатково вареною картоплею, або запареною дертю кукурудзи.

Кармал - гібрид азійської вислобрюхої свинні та мангала, що увібрав найкращі їх якості. За рік досягають ваги понад 100 кг.

Знаходимся неподалік від Троєщини (Київ). Можлива доставка. Умови обговорюються окремо.

21 лайк

Да, самое время покупать поросят… если уговорю своих сделать для них халабудку — буду в клиентах

3 лайка

Зараз трохи рано. А от десь з другої половини березня - саме час. Навіть в будках малявкам буде не холодно. А до 20 березня я і не продам, бо мають відпити молока. Та і льошки такі молочні, що відбирати малюків рано проблемно.

3 лайка

так и я про конец марта - сейчас какая стройка,мне главное мужиков уговорить… там же бетонировать не надо?

2 лайка

Поки ні. Як не встигнете, у мене ще дві льошки на підході. Чекаю опоросі…

я планую потримати до пізньої осені - поки є сироватка та й городини- бурьянів вістачає. Досвіду зовсім немає, тому на племя не буду. Того я й питаю - просто огорожа й халабудка витримають?

2 лайка

Абсолютно… Може бути просто навіс, а не будка… Загорожа у мене зі звичайної сітки. Але у мене немає сусідів з городами, тому інколи їх випускаю гуляти буль-де навколо

у мене теж немає сусідів, але свій город не закритій, так що випускать навряд чи буду… Можна, я ще пізнійше поразпитую про тонкощі?

1 лайк

Звичайно! Радо всевідповім. Але не забувайте, що вони травоядні, тому треба враховувати, що трави чи сіна їм трохи треба. Бур’ян - саме те. А від сироводки більше сала. Жити на вулиці можуть усю зиму - тільки пвдшерсток з’являється, тож до Різдва можуть рости.
До речі, свинні-мамочки з задоволення п’ють сироводку. Аж вижчать, присмакуючи

5 лайков

Оленко про мене не забудь, мені на плем’я, ти знаєш мої забаганки, буду любити, мої доречі в’єтнамці малі з козлом чудово живуть, навіть сплять біля нього, він їсть сіно вони знизу під’їдають, а от доречі про зуби, я раніше теж обкусювала, але мене одна жінка свиновод, яка доречі мангалів багато років тримає, а там клики дайбоже, вчила, що від такої процедури травмується щелепа, тому на 10 день після народження дає їм їсти обжареного ячменю, я теж так завжди роблю, вони його хрумають і зубки сточуються

2 лайка

Не забуду! Але ікла вже видалила і завжди так роблю. Скоро моя Корова (не корова, а льошка) пороситься. Спробую з її свиннятами такий фінт. Хоча для тих, що на м’ясо, це взагалі не має значення.
… Щойно від поросят. Позаривалися в сіно і сплять недалеко ввд мамок… Ідилія)

4 лайка

Я дуже люблю маленьких поросят, це моя слабкість, вони такі милі, особливо коли мамку підіймають щоб поїсти, а потім як присмокчуться, я дивилася б на це вічно, а як відлучиш від льошки, як вони люблять молоко, як діти малі

4 лайка

Прикольно, коли вона розганяє їх, щоб лягти… А потім рилом перериває сіно, чи нема часом там малюка. А лише потім лягає…

2 лайка

Ну це хороша мама, а моя усіх перегризла, за це ми її і з’їли

Ви будете сміятись, але усі хлопчики вже зарезервовані до 16.03.19. Залишилось кілька дівчаток.
Але тепер є на продаж на плем’я два юних (2 тижні) кабачники-кармали дикого окрасу по 1200 грн. Виростають в рудих з чорними плямами хряків. Ось зразок окрасу:

7 лайков

Лена, ещё будут поросята? Хотим двух хлопчиков на мясо забронировать

Тань, дві ходять такі, що вде пузо в ‘родилку’ не вміщається.
Найближчі дні чекаю. Одна кармалка Корова, інша в’єтнамко-кармалка Піпетка. У обох хряк - королівський кармал

2 лайка

Хай ходють :hugs: ттт
Мы подождем))

1 лайк

20 березня дві нові свиноматки опоросилися, тож поросята знов є. Вони готові будуть до переїзда 20 квітня. Теняно, @KozaMimoza звертаю вашу увагу.

Крім того в продажу є два прекрасних смугастих кабанця на плем’я (ціна 1200 грн) і один вихолощений на м’ясо(ціна 1100 грн), які народилися 14.02.19. Вони вже на самостійному відгодуванні і готові до переїзда.

7 лайков

К сожалению большая проблема с доставкой. Маршрутки брать отказываются ссылаясь на плохой запах :face_with_raised_eyebrow: хотя когда родители привезли поросят осенью, мало того, что они сидели как мыши всю дорогу, так еще и с чистой пеленкой! Вот так!
Звонила в службу доставки, там сказали, что можно поездом через проводника, но цену залупили как ещё один поросенок. У вас есть возможность узнать у проводников возьмут или нет?

1 лайк