Особисте господарство " Кізонька, моя мила"

Добрий вечір всім!,Дорогі форумчани, однодумці, фанати своєї справи! В цей святковий день Вербної неділі я запрошую всіх Вас до себе на входини у моє скромне помешкання “Кізонька , моя мила”. Привітаємо, пригостимо, погомонимо в тісному крузі однодумців. Будемо раді всім добрим і щирим людям.
Це господарство двох пенсіонерів, які дуже люблять свійських тварин. Живемо ми в Черкаській обл., в мальовничому селі Орловці.Наше село має дуже давню і цікаву історію. В селі було побудовано один з перших цукрових заводів в Україні. Наші землі орендував відомий садівник Л. П. Симиренко.
Господарство вже зараз тримаємо невелике: бройлери, кури-несучки, індики, кролики. Ну і , звичайно, головна в нашому господарстві - любима кізонька Беліз.
Чому така назва нашої господи? Більше року тому ми вирішили з чоловіком завескізонькамоя мила"ти козу. Але козу-хорошу, високоудійну. Багато було прочитано оголошень, не одну картку виговорила, аж поки не натрапила на СВОЄ оголошення. Воно було від г-ва Зарянових. Домовились про 5ти місячну кізку і треба кізку поїхати забрати. Попросили знайомого, приїхали на місце, показали нам кізку, а він : " Кізонька моя мила!".

39 лайков

Добро пожаловать. В нашей дружной форумной семье пополнение, и это радует.
Рассказывайте и показывайте.

З тих пір всі знайомі і сусіди питають, як там кізонька моя мила.
І ось ми діждалися окоту . Т

иждень тому Беліз народила нам двох хлопчиків полунубійчиків.

30 лайков

Добро пожаловать и с открытием странички! Козочка хороша, а малыш, так и вовсе красапета!

1 лайк

2 лайка

Щиро вдячна, не судіть строго. Тільки що самотужки освоїла , як відкрити сторінку, ніяк фото другого цапка не вставлю.

1 лайк

Наконец то Вы открыли страничку, поздравляю. Теперь чаще в гости буду заходить.

1 лайк

Дякую, Женя! Це , мабуть , якесь натхнення до мене прийшло, що в мене все вийшло. Ти ж знаєш, що я рада тебе бачити. Заходь частіше.

1 лайк

С открытием странички!!! Жду новых фото))

1 лайк

Землячка. и як вам в гости!Мальчуган красавчик!

2 лайка

Дуже приємно! Рада зустріти земляків. Будемо знайомі.

2 лайка

Накінець-то бачу людей з Черкасчини! Я з Тальнівського району)
З новосіллям Вас! Буду заходити в гості на чай з бубликами))

2 лайка

Доброго вечора , Мар’яна! Я теж рада рада землякам. А то нас тут дуже ріденько. А з якого Ви села? Яких кізок держите?

2 лайка

Кізками тільки обзавожуся) Переїхала до села рік тому(бабуся померла і я тут залишилася), в спадщину залишилася звичайна кізка, та вона дуже достойна дівчинка, чотири літри молока літом для неї легко, а так до трьох. Цього року подарувала мені четверню) Також маю процентного козлика(37,5 %нуб остальне зааненець), 50/50 кізку ламанч-зааненка, та 67% ламанчишку.

8 лайков

Ой, як здорово! Така молоденька, а така хазяєчка. І козочка під стать хазяйці -молодчинка. А за село ти, мабуть, забула написать?

2 лайка

Для мене найдорожче та наймальовничіше - с.Мошурів!)

4 лайка

Дівчата- подруженьки! Щиро вітаю Вас всіх із Великодними святами! Бажаю міцного здоров’я, великого родинного щастя, здійснення всіх мрій і задумів, миру і Божої благодаті!

5 лайков

Дівчата, сьогодні Черкащина бере погодній удар на себе. У нас сьогодні така погода , як у приказці: " В таку погоду хороший господар навіть собаку на двір не вижене". Холодно, сиро, щей мокрий сніг зверху йде, правда зразу ж розстає. А так уже хочеться тепла і сонечка…

4 лайка

Сьогодні мої парубки поїхали на постійне місце проживання в іншу область. Ростіть великими і плодовитими!

3 лайка

Вони не підведуть!!! Наші думки та слова матеріальні!)
Хорошої долі вам малюки!)

4 лайка