ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»


Зайшли з Тором погуляти з козенятами у вольєр , а їм нема коли нам час присвятити час … то ми зробили селфі :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

37 лайков

А тим часом у Юри обнімашки-цілувашки скакали

Столи , лавочки - що ще потрібно для щасливого дитинства ? :crazy_face:

34 лайка

Приколист, Ваш Тор, улыбается, позирует. А мои не любят фотографироваться.

3 лайка

можно быть и фото художником) . при хорошем фотике и чуточку свободном времени можно создавать фотошедевры) тем более ,что у Вас есть" чувство "красоты, да и не раз на Вашей страничке описывались красоты нашей неньки Украины…осталось дело за малым) творить и вытворять)

5 лайков

36 лайков



А ще я хотіла показати , як оберігаю своїх шутих дівчаток від обміняних рогатих . Ось тільки так … до обезрожування резинками . Білий козел вже став шашликом , повединкою був він не дуже чемний , бився , піддівав малих під живіт … дівчатка його боялися , тому було приняте ось це рішення …

Рогата дівчинка доволі гарна собою , на м’ясо не піде , як і просила її заводчиця . Шукаю їй нову домівку ( бо вона ельфік ) , але як не продам , через пару місяців вдінемо резинки , потім весною спаруємося , та вже будемо шукати свою господиню далі :shushing_face::thinking: ось такий план .

19 лайков

Лада, шо то ти їм натягла на роги? Ізолента?

1 лайк

Так , намотали ізоленту . Не туго , але битися перестали . Після того , як у знайомого одна рогата коза задушила свою подружку , намотав нашийник на ріг … Того я так і зробила , змотала роги разом , бо всі мої дівчата носять постійно нашийнички .

7 лайков

Я цього теж дуже боюсь! не раз на пасовищі було таке. Дякую. Поки рано вдягати резинку, то і я намотаю таке

1 лайк

Дивилась оголошення на ОЛХ і побачила знайомих козенят. Лада, це ж Ваші?
https://www.olx.ua/obyavlenie/lamancha-kozlyata-IDEnHD9.html#06ef8b5af0

2 лайка

Капець ! Так це мій козлик , та мій ганок . Я вже відправила на олх скаргу . Дівчата , прошу вас теж написати скаргу на цю об’яву !!! :rage:

8 лайков

Вот заразы :angry: Ну как так можно? Это же не твое! И козлика у тебя такого нет! Нашо такое делать?

Вчера написала мне девушка в фб на счёт щенка шпица. Разговорились. Она и говорит, что недавно дала задаток и осталась и без щенка, и без денег :astonished:
Ну вот как так? А потом реальным продавцам, заводчикам не верят :rage:

9 лайков

Ця об’ява вже не відкривається , сподіваюся , що моя скарга спрацювала .

Це називається ШАХРАЙСТВО ! :rage:

5 лайков

Оголошення вже не відкривається.
І на що надіються такі горе продавці?
Коли покупець приїде, тваринка не буде відповідати тій що на фото, це все одно виясниться. Чому з самого початку не виставити реальне фото?

4 лайка

Дякую , Іринко , за уважність ! А як ти здогадалася , що це мої фото ?

2 лайка

Я пожаловалась, но объявление ещё доступно.

1 лайк

Тому що я постійно і уважно читаю форум і ходжу у гості щоб полюбуватись козами і чогось навчитись. Коли я відкрила оголошення, то згадала що бачила цих козенят у Вас і відразу зайшла на форум і на Вашу сторінку, щоб бути впевненою що це саме Ваші, а коли я їх побачила - відразу написала Вам.

5 лайков

Хотіла ссилку добавити про ту мою об’яву , а потім подумала , що все одно мені немає що доказувати :thinking::wink: , ще раз дякую Іринці за уважність !

1 лайк

Объявление уже закрыто, хотела пожаловаться, а оно не открывается.

1 лайк

Я только что зашла по ссылке, объявления актуально.

2 лайка