На селі

Рада вітати Вас на своїй сторінці!

Трішки про себе: мене звати Таня, мені 40 і проживаю на Тернопільщині, де маю невеличке господарство - курей, качок, льоху Фросю, кота Шіллера та пса Бровка. Кіз не маю, але думаю, що це поки що.
А ще я маю великого садка і багато квітів. Моя слабкість - орхідеї, вони відбирають весь мій вільний час і всі вільні фінанси.

Буду рада гостям та цікавому спілкуванню!


Так мене порадував мій улюблений Кембридж минулого різдва.





Я живу недалеко від міста, але у нас дуже гарна природа, є став і лісочки.

image
Шіллер тут з сумними очима, але то він притворяється. Взагалі це нахабна руда морда!

55 лайков

Я теж зареєструвалася на форумі за півтора року до першої кози. Якщо сюди потрапляєш, то все, через деякий час ти - козовод.

27 лайков

Привіт! З новосіллям вітаю!:bouquet:

Деже гарне захоплення! Чекаємо фото краси та розповіддь про них.:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

4 лайка

Вітаю на форумі :wave: Розповідайте про свое господарство))
А кізки то таке :wink: діло наживне :joy:

5 лайков

Вітаю на форумі! У нас тепло і затишно, хочеться сюди повертатися знову і знову. Хто вас запросив?

2 лайка

Думаю, так воно і буде.Але я раніше навіть не підозрювала, скільки всього треба знати козоводу.Переглядаю інформацію, і мене це трохи лякає.

3 лайка

Дякую!Фото обов’язково будуть.

2 лайка

Дякую!Те, що тут затишно, я відчула відразу.Мене запросила Зоя Онищук.

8 лайков

Таничка с открытием странички.мы с вами единомышленники.Когда мои любимые козочки так сказать с моего глубочайшего разрешения практически все мои цветы умолотили я перешла на орхидеи тут их не достать:::stuck_out_tongue_closed_eyes:Заходите в гости.рада знакомству.

10 лайков

Мене теж все лякає, чесно. Потрібна мотивація , як і у всякій справі. В мене вона з‘явилася , якщо з‘явиться у Вас - той кози з‘явяться. Тут завжди є, хто допоможе порадою і не тільки. Я теж рік просто читала, та й зараз постійно читаю не тільки особисті сторінки, хоча в них теж дуже багато порад і їх треба виловлювати.

7 лайков

Танюша,вітаю!Я такий же новачок ,як і ви,тільки другий день тут,але бачу у нас з вами багато схожих захоплень,зокрема квітникарство.Я також орхідеями захопилася недавно,але ще не цвітуть поки що,тільки бутони.Не можу дочекатися вже красоти.

3 лайка

Тут, на форумі, багато хто окрім кіз щей квітами “хворіє”

Запрошую, заглядайте у мій щоденник по квітникарству :grin:https:

8 лайков

Вітаю нового жителя нашоі віртуальноі родини.Я колись потрапила на форум коли шукала в гуглі інформацію -як вибирати козу при купівлі. Так тут і залишилась, і козу купила і козлика в подарунок отримала і для не проходить без відвідин .

3 лайка

Це точно :grinning:
Тут навчать не тільки як козу купити та сирів наварити :grin: А також проведуть урок, як мило з нуля зварити, имбирних пряників напекти та до свята розмалювати, смаколиків на святковий стіл наготувати, порадять якого насіння на весну придбати та багато всякої корисної всячини можна знайти на різні смаки та уподобання :hugs::hugs::hugs:

А бачу що скоро усім форумом щей пиво почнем варити :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::smile_cat::relieved:

11 лайков

Коли реєструвалась, то про козу були ще тільки якісь розмиті думки.А тепер бачу, що іншого виходу в мене нема-бути козі!

20 лайков

Кози ще не завела, то показуй свої квіти :hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

3 лайка

Що тут скажеш- КРАСА! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Такий він весь ніжний та тендітний.
Завжди мала різні кімнатні рослини, а ось орхідей не було… Чомусь мені здається, що їх дуже важко доглядати, потрібно багато терпінння… Чи я помиляюсь?

2 лайка

Таки трохи хочуть уваги, як і все живе. Хочуть. щоб до них щоранку заглядали , а іноді і танців з бубнами вимагають. В мене їх біля тридцяти штук і у кожної свої забаганки. А цього літа павутинний кліщ завівся, то мала чим зайнятись. Але я бачила кількість і різноманіття квітів у твоєму саду, в щоденнику. Думаю, з таким досвідом тобе орхідеями не налякаєш!

4 лайка

Вітаю з відкриттям свого віртуального будиночку! Думала, квіти - не моє, але вже бачу, що моє)) краса неймовірна!

2 лайка

Дякую! Думаю, не існує такої жінки, щоб квіти -і не її!

4 лайка