Моя мрія

Дякую за запрошення від Dzyuban. Давно читала ваші пости. І трішки розкажу про себе і свої захоплення…
Я цікавлюсь пернатими в сільському господарстві. Це одне із улюблених моїх захоплень. Перші хто до мене потрапив - це подарунок від чоловіка, десяток курчат (різнобій - на ринку називають від населення). Я навіть уявлення не мала, як з ними поводитися. Але чудо-інтернет завжди на допомогу. І там як, раптом що купуй аптечки. Мені стало цікаво, як моя мама противниця хімії, навіть бройлерів виходжує без аптечки. А рецепт,як не дивно простий. Домашній творожок із зеленню. Навіть мої малюки не проти таких ласощів… На даний момент в мене в наявності різнобій і пара кохінхінів. По весні хочу придбати фавероль і шовкових курочок. Але в нас творожок доходить тільки до столу. Да і кізочка занадто старенька. А придбати не завжди є можливість. Можливо завдяки вашому форуму в нас появиться іще одна улюблениця. І ласощі для малюків.

26 лайков

Люда, вітаю з відкриттям сторінки :hibiscus::hibiscus::hibiscus:. Я думаю ви тут не одну козочку найдете… У нас на форумі цікаво і весело, думаю вам у нас сподобається. :grin::grin::grin:

10 лайков

Дякую. Інколи хочеться поспілкуватися не лише про косметику. А тут кожний раз і щось нове. Як по мені то я тут відпочиваю

6 лайков

Вітаю у Вашій віртуальній хатці! Цікаве у Вас господарство :heart: Ну, ще й показуйте свою живність. І заходьте до мене на чай )

4 лайка

Людмила, з новосіллям :rose:
Тут, на форумі, знайдете багато корисної інформації і про птицю і про кізочок.
І друзів також нових чимало добавиться.

4 лайка

Вітаю з відкриттям сторіночки. Розповідайте чим захоплюєтесь, про свій досвід, про мрії і плани. І звісно ж показуйте!

2 лайка

Добро пожаловать! Рассказывайте и показывайте своих питомцев!

3 лайка

Уютного домика на форуме!
Рассказывайте, показывайте своих питомцев.
А где проживаете?

3 лайка

Добро пожаловать!

Тут на форуме о косметике тоже немного говорят благодаря нашей Инне @Varvara , потому что она кудесница наших женских лиц :slight_smile: :rose: Но на это, к сожалению, остаётся мало времени, потому что хозяйство и пр., что нам доставляет удовольствие :slight_smile:

9 лайков

З віртуальним новосіллям! Ну і бажаю Вам примноження господарства і сил на це)

2 лайка

С новосельем,Люда здесь и опыта наберетесь и хозяйство расширите.Творожка хватит и семье и курочкам.А козочка ничего что старенькая,моей самой старшей уже одиннадцать лет и каждый год тройню приводит и молочком радует. :wink:

6 лайков

Я тоже только вчера зарегистрировалась на сайте,хотя читала раньше хорошие отзывы о нем ,только я не знаю можно ли здесь писать.если нет козочек ?У меня коровки,свинки и много птицы … и есть и пуховые курочки,только карлики… А про коровок здесь нет тем? Меня интересуют породы айршир,голштин и джейсирка…никто не продает?

4 лайка

Не можна, а нужно :blush:. Так, що відкривайте сторіночку і будемо спілкуватися :rose: Якщо якоїсь теми не має, то ви можете її самі відкрити, а пртім дружно будемо їі обсуждати.

4 лайка

Я еще не могу разобраться у Вас в группе)как открыть страничку?

1 лайк

Нажміть на назву козовод і перейдете на головну сторінку. Ви в правому куті побачите создать тему, нажимаєте, прочитайте правила, потім іх зітріть і можете писатъ.

2 лайка

Світлана, вітаю на форумі.Ми з Вами вчора у ФБ спілкувалися.Я Вам в приват написала, щоб ми Люді сторіночку не засмічували)

не могу понять где мне пишут ответы на мои вопросы

Я Вам написала номер, наберіть.

это вообще я тупая что ли не могу разобраться и все

Не страшно, розберетесь, але я думаю, що по тел я Вам швидше поясню.

1 лайк