По какому рецепту делали? Выглядит так, что слюнки текут! Сколько раз взбивали?
Взбивала чотири рази, намагалась кожну годину, виходило і через півтори. Вершки з 12 літрів молока 1,5 л вершків, середньої густини. Фішка думаю в бананах рецепт пишу.
Тільки я всі вершки влила.
Смак дууже, але воно таки дуже і ситне, тому буду експериментувати з рідшими вершками. Якщо молоко з бананом збити воно стає консистенції кефіру, то вершки певно всеодно муссоподібні будуть. Але жодної крижинки)
І ще думаю форма має теж значення, взбивала прямо в цьому прямокутному відеречку, так ніби краще замерзає.
Мы первый раз взбивали в миске эмалированной, кристаллики были. Хочу их избежать. А сколько по времени вы взбивали каждый раз?
Взбивала в пластмасовому відерку, перший раз довго хвилин 5-7, головне в маслянку не перебити, другий хвилин 2-3, і інші десь так.
Банани просто кинула у вершки разом з цукром та ваніліном і взбила.
А потім поставила в морозилку.
МАМАМЕ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLmA-XQDApCPUZ3dJk9FOW-aUqVPRYcdG7
Такс в мене не відображається хоче якийсь модний програвач, щось я не то зробила.
Хтось зміг подивитись?
Я довилась по ссылке.
Дивно мені і по силці каже, що треба інший програвач
Оля, в мене теж не вийшло подивитись
Ще можна спробувати в Ютуб подивитись МАМАМЕ Olga Pukalo, там три відео.
І ще одна силка, може спрацює.
Оля я посмотрела нормально на форуме и по ссылке все класс ))). нас тоже электро пастух уже давно интересует.
Мій головний критик сказав, що треба більше показувати те про що розказуєш, так що вибачаюсь ще дозніму потім стовпчики пластмасові.
Оля, вітаю з дебютом! Класні ролики получились. А “Діти Грека” (і відео і сама малишня) позаконкуренцією одна справа подивитись на фото, а зовсім інша на відео спостерігати за малишнею, здається що зараз вистрибнуть з монітора на руки
Дякую Зоя, все вийшло дуже спонтанно, зовсім і не планувала. Мені навіть самій здалось, що я до всіх вас ближче стала, ніби при зустрічі)
Все спати, але на останок хочу дуже подякувати @Lesnaya Олі лесная що повірила в мене і надавала свій рецепт косички, цю я зробила по відео, але ж перші проби були по Оліному рецепту, і відео трохи доповнило, що в мене не виходило. Ще я її поклала у розсіл, а потім намагалась скрутити, зря) треба було гарячою плести. І ось вона моя довгоочікувана коса, на смак дуже схожа з магазиною, правда волокна не так гарно відділяються, може слідуючий раз вийде краще.
Коси мої коси. Правда що дітям вони подобаються, син тільки так і хрумає, вчора просили щоб поділився)
Оля, але ж ще не правильна косичка, вона розділяється на волокна, та все не так як чечіл, і волокна рвуться, не тягнуться. Можеш фото своєї показати і волокна.
Я коли вимішувала тісто в кип’ятку помітила, що температуру не витримую зовсім, вона падає до 56 градусів з 75. Як ти підтримуєш, загалом як правильно вимішувати?
@Lesnaya