Ок, могу дать россаду ежевики культурной, я её весной рассаживаю и потом раздаю кому надо, ягода очень крупная и ароматная, слегка с кислинкой, если зрелая-шик:) , сорт не помню, плодоносит каждый год и очень щедро:), если не вымерзла клубника, тоже могу предложить, сорт Гигантелла, есть молодые саженцы алычи синей крупной. Вы от Киева далеко живёте?
Розсада полуниці було б добре, ожина є своя не колюча, хороша, тільки треба пересадити. Від Києва главпоштамт 51 км по житомирській трасі. Біля Макарова.
@ackira11
Поки що тільки в сироварінні використовувала і пила, в нас він улітає, черга за кефіром, син за раз півлітра без проблем п’є.
Ещё могу поделиться пионами, сорт неизвестно, бутон крупный: розовый, вишнёвый и белый с красными вкраплениями в срединке
А як використовувати в сироварінні?
Каччоту робила, замість закваски додавала 50 грам кефіру, потім фермент(сичуг). І в бринзу так само. Юлія Ясаман тепер додає гриб при приготуванні сиру, якщо не помиляюсь, в неї на сторінці читала. Є ще така тема Тібетський молочний гриб, кефірний гриб
50грамм гриба или кефира после гриба?
Добрый день, Оля. И про меня не забудьте, пожалуйста.
Виправила, дякую.зходіть по ссилці, там я писала. В цій темі мова іде про продаж гриба.
Юлія добре. Трохи в нас підсохне зможете під’їхати за грибом. Думаю до того часу пару порцій вже буде.
Спасибо. Ну я Вам могу пару наволочек сшить по индивидуальным размерам.
Я присоединюсь к просящим кефирного гриба.Я в Харькове куплю с удовольствием. 0509542954
Куплю гриб,очень хочу попробовать для ребенка
Гриб є три порції(1 порція 1 ст.л вистачає на 0.5 банку).
Якщо самовивіз безплатно, якщо НП або заберуть з Києва 150 грн.
@ackira11
Кому нужен кефирный гриб,могу поделиться.У меня размножился хорошо.Отправлю почтой.Пишите в личку.
Процеживаю гриб через форму для сыра, очень удобно, через марлю цедила один раз и хватило намучиться
Просто через сіто металеве, або те що борошно сіють. Зерно під проточну прохолодну воду, в чисту банку та залити молоком… бажано парним, тоді кефір получається солодкий та смачніший. На 0,5 л банку 1 ст. ложка зерна гриба.
А можна щоб в холодильнику склав до, бо ввечері заливаю, а рано готово. Ми стільки не пємо
Можна, буде повільніше працювати, але треба услідкуати щоб в “соплі” не перетворився кефір, та гриб не захворів. Можливо є приміщення в 15 градусів, саме воно буде.
@olga_pukalo , і я хочу купити цей гриб для діток, як звами зв’язатися або подзвоніть на мій тел. 0988784226 Мар’яна. Наперед дякую!!!
@olga_pukalo
Надо с этим знаком @, чтоб вас увидели.
Если Оле не получится, могу я выслать замороженного, сама от нее летом получила.