Козочка-розочка

Привіт всім ! Мене звати Інна, я із західної України, село Боголюби біля м.Луцька. Дуже хотіла зарегіструватися на форумі козоводів і нарешті я з вами. Мені 43роки, дочка вже велика і живе окремо, чоловіка звати Тарас. Кози тримаю вже 15років без перерви. Ми теж жили в м. Луцьку, але переїхали в село і нам тут дуже подобається. Козу завести була моя ідея, дуже люблю молоко, вже стільки років пройшло а я і досі кожен ранок випиваю приблизно 800 гр молока, комусь чай, кава, а я молочна фанатка. Найбільше дойних кіз в мене було 3, а так постійно 2, зараз одна, дворянка, дає 4 літри в день і нам хватає. Як продивлююсь на форумі козячий ринок, то хочу скупити всіх козенят, але випити молока стільки незможу, але якщо постаратись…
:grin:

43 лайка

Ну якщо почати сири варить, маслице робить та багато всякої смакоти, то дуже скоро розуміїш, шо ти попав ! І одною козкою-розочкою не обійдеться! :goat: :goat: :goat: Дуже приємно познаьомитися! :rose:

6 лайков

Добрый вечер Инна,приветствую на форуме. :rose:
Показывайте своих козочек и рассказывайте про свое хозяйство.Рада знакомству ,а я с Херсона.Заходите в гости моя страничка называется " Добродар".

1 лайк

Мені теж приємно познайомитись, зараз в мене ідіальний виходить тільки камамбер, фоткі як виставляти буду вчитися завтра, може чоловік покаже. Я взагалі нічого нерозумію що і де нажимати, тому і зарегіструватися була проблема, ніхто не хотів зі мною сидіти в телефоні пару днів, щоб до мене щось дойшло . Робила недавно кротен, невийшло, напевно йому було засухо на визріванні. В тому році купила сіпаратор, дуже задоволена. А камамбер вийшов без гірчинкі цей раз і ніжний.

10 лайков

Инна приятно познакомиться, я здесь тоже новичок на форуме, всего месяц как зарегистрировалась. Вы не пожалеете что зашли сюда и создали домик, здесь приятно и познавательно жить :smiley:ждём фото вашего хозяйства, заходите в гости :revolving_hearts:

1 лайк

Я по професії манікюрниця ,але з тим карантином вже майже про це забула, зараз з форума невилажу, на роботу нехожу ,маршруткі непускають, з села невиберешся, хоч і до міста чотири кілометра.

2 лайка

Інна, привіт! З новосіллям, обживайтесь на форумі, показуйте та розповідайте про своє господарство. Я також із Західної України. проживаю на Хмельниччині. Заходьте в гості у моє Господарство на Расєї

4 лайка

Вітаю Інна :bouquet:. Назва вашої сторінки ,чомусь нагадує мультик “Маша і ведмідь” :grin::hugs::blush: ( в мене ще мультиплікаційний період :shushing_face::grin:) . Там Маша когось називає Розочкою , і навіть назва мимоволі визиває посмішку :blush:. Всім гарного настрою , заходьте і до мене в гості :hugs::wink:

4 лайка

Невпізнала Олю з новою аватаркою :heart_eyes:

2 лайка

Ага , Зоя , я така загадочна тепер :shushing_face::grin:. І сама себе довго пізнаю :roll_eyes:

6 лайков

Инна, я тоже новичок, всего пару дней назад страничку завела. И мне тут очень нравится. И Вам понравится, столько позитива и информации. Добро пожаловать и заходите в гости.

2 лайка

Дякую дівчата за приємні слова і запрошення у вашу велику і затишну сім’ю. А назва сторіночкі дійсно придумалась із мультіка Маша і ведмідь, там Маша хрюшку розочкою називає, і все її накормить ніяк не може, я свою теж постійно кормлю і кормлю ,а вона б їла і їла, завжди непротів . В моєму хазяйстві ще є пару курочок і троє котів, дві кицькі і кіт. Коли родився котик всі думали що то кіцька і назвали Шарлотта, чисто білий і пухнастий. А потім оказалося що це кіт, як ми його тільки неназиваємо, і шарлотік, і кашалотік,і шарлатан, їсть він теж як бігімотік.

7 лайков

Дівчата напишіть будь -ласка як з телефона фотку вставити, ну нічого неполучається .

Внизу сообщения есть стрелочка нажимаете.


Дальше фото или мои файлы.

2 лайка

22 лайка

Камамберчік, це все що у мене на данний час получається

1 лайк

18 лайков

коза третім окотом

17 лайков

11 лайков

8 лайков