ОПГ"Катюша і кози"Козенята з генами нуболаманчазааненки київська обл.С.Велика Солтанівка 0508059593

Від козочки Лялічки з генами нубо-ламанча-зааненки з ушками як у зааненок і козлика Раша ламанча з ушками сусліка народились біленьки кізоньки з ушками ельфів рогаті, будуть обезрожені і козлик чорнобілий з ушками ельфвів комолий.
У Лялічки було дівоче вимя , доїлась 2500, ,за першим молока було 4+ на пікі.зараз другий окот багатоплідний (4-1)роздой.
Ціна до місяця 2000 дальші ціна збільшиться.
козлик 500 гривен до місяця дальші убираю.
Народились 10.03.23р.
фото добавлю як наберуть вагу а зараз дуже спритні або кучою лежять один на одному або під маминим боком…

4 лайка



4 лайка


Маленькі а спритні через чур , якщо зрівнять з двойнею то ці літають вже в перші сутки.

4 лайка

18 .03 2023 Від МиЛани + Раш за дпугим окозом народилась двійня козлик і козочка з ушками сусліка рогаті буду обезрожувать
За першим окозом вимя ніжне легкодвйне видоюється до тряпочки не зажимала, молоко дуже смачне 3500 з довгою лактацією,зараз за другим окозом молозива за сутки 2500 і ще половину лишила козеняткам ,іде роздой, кому цікаві козенятка інформація за телефоном 0508059593 Катя.

4 лайка




От такі козенятка у МиЛани
Перша козочка другий козлик і на верхньому плані батьки

7 лайков

УЛялічки біленькі козочки попідростали як не смішно коли ловлю то вони як собачки по пластунськи і тікать, козочки ще є тохи часу і підуть до золодільніка нам нема куди збільнувать поголів,я, козлика уже нема.
У Милани теж сіренькі попідростали але все одно тихенькі і до рук йдуть добре , всі вже обезрожені і чекають на люблячу матусю яка буде любить .

3 лайка

Дуже жалко різати кізоньок ,спробуйте ще дати об’яву в інтернеті,та свіжі фото виставити ,у нас в цьому році вже козенята під зав’язку ,вже чоловік мене зупинив :grin:,а я б у Вас одну купила ,але нажаль не в цьому році Гарних їм ручок ,є шанс ще спробувати продати .Хай їм пощастить.

3 лайка

Юля є виставлено але щось шукають інше подорожче а як дешевше то думають відбраковка але ж козочки гарної крові і мамки гарно удойні, мабуть поганий з мене продавець що йдуть у морозілку.

2 лайка

На кожний товар свій покупець,а фото мамок теж виставляти ,не тільки на форумі ,в другіх місцях можно .У групах на фейсбуці,пробували.

1 лайк

Мені здається, що ви не можете відпустити козочок. Можливо вам важко визнавати, що їх треба комусь віддати.

Це таке в продажах в порівняння не йде, я хочу продать і я йду на ринок ,коли не хочуть продавать то не виставляють, мені просто не везе в продажах , як кажуть " торгівля не мій коньок"
Один тільки заікнеться і все розпродалось, то у людей воно вже в генах заложено .

1 лайк

Зрозуміла. Хочу, але не вмію. У мене те саме з продажем на все не тільки козенят. Але одне я знаю по собі, якщо щось варте більшої ціни і якщо не продам, а маю можливість залишити собі то ніколи не буду зменшувати початкову ціну на цей товар. Наприклад козлика можу конкретно вступити у ціні аби не менше ніж з нього буде м’яса. По козочці, яка народилася від кози у якої мені не подобається вим’я і т.п. те саме. А от козочка від кози зі смачним молоком і т.п. буде продаватися за вищою ціною тому що, якщо її не продам то це для мене не проблема, як кажуть “така корівка потрібна самому”. У мене основна причина так продавати це те, що мені їх шкода різати і козине м’ясо їсти ми не можемо.

4 лайка

Ну тут все правильно,нічого не скажеш і добавить нічого.
Поганих убираю зразу, даже якщо воно від хорошої молочної кози,тільки стоїть придивиться то ніжки ставить не так , то прикус неправильний я нікого не жалію бо розростаться нікуди держать всіх підряд, повино буть чітке( НІ;не те що нада)
от білі козочки обидві ушли за радугу і причини не знайшла, самі одсіялись а були дуже хороші, але я наче сама нарікла, сказала що держу до місяця .

1 лайк

Доброго дня ,згодна з Вами ,продавати тільки гарних ,за кізочок співчуваю ,але таке буває нажаль,все буде добре у Вас,бажаю здоров’я, натхнення,всі у Вас гарні ,праця завжди не легка,але кози ,це не тільки молоко ,а ще спілкування з ними приносить задоволення ,вони в мене ,як подружки .

2 лайка

Катю, дуже мені подобається ця малявочка. Хай їй скоріше знайдуться гарні господарі. Дивлюся і розумію, що я знову “влюбилася” :blush:. Але поки не продам свою камеруночку, навіть мріяти не можу (нажаль).

Отак і я , спочатку влюбилась у МиЛану коли вона тільки народилась, думала а вона все з голови не йде ,тоді пощвонила Марині і забронювала і ніскільки ні разочку не пожалкувала, тепер жду коли загуляє Лілі їй уже рік і два місяці це первенець МиЛани вона в мене з дівочим вимяском з 6 місяців але не трогаю жду з нетерпінням чи вона також повторить все що у мами я маю на увазі вимя ,удой і як вона видоюється гарно і легесенько, як же цікаво дождаться внучок і правнучок від удойних козочок.
А так у мене вже одна є правнучка від Аліси теж удойна гарно,А як приємно дивиться на своє стадо яке складають онуки і правнучки оце гордість розпирає,звичайно якщо виростуть у когось на привязі то звичайно що таких показників може і не бути.

5 лайков

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.