Ой,спасиБог за поддержку))) Надеюсь,что ничего не подведет и сможем приехать в первый день,а второй то воскресенье,служба…Так что очень надеюсь,что попаду в субботу с утра)
Ох,я сама ещё может и “дети” для многих хотя и "начальник "на своей ферме,пока сама над собой)),да над козами))
Друзья, для посетителей фестиваля сыра есть прекрасная возможность принять участие в конкурсе “Сырный марафон” . Условия участия, спонсоры и призы в теме
Вже за 2 дні ми зустрінемося з вами на великому святі сиру Фестиваль.
Анонсуємо нашу програму і нагадуємо: вхід на Фестиваль - ВІЛЬНИЙ.
СБ
11.00. - відкриття Фестивалю
13.00 - ХАЛЛУМІ. Майстер-клас з сироваріння від Павла Григорця (СирКум). Павло розповість про всі тонкощі. Ви побачите весь процес “наживо”. А потім обов’язково спробуєте цей сир.
13.30. Початок Конкурсу крафтового сиру Ukraine Cheese Awards day 2018
15.00. МОЦАРЕЛА. Майстер-клас від Вікторії Бойправ (ПаніКоза). У вас буде можливість спробувати найсвіжішу моцарелу. А перед цим обов’язково прослідкуйте за всім процесом. Впевнені, багатьох з вас це надихне спробувати зварити сир самостійно.
17.00. Оголошення переможців Конкурсу крафтового сиру Ukraine Cheese Awards day 2018
20.00 Завершення першого дня фестивалю.
НД
11.00. Початок Фестивалю
Увесь день на локації найкращі сировари країни. Обов’язково завітайте, щоб скуштувати їх сир та запитати про всі тонкощі процесу сироваріння.
20.00 Завершення Фестивалю
P.S. Знайти нас дуже легко. Локація між 3 та 7 павільонами. Схема на фото. До зустрічі!
Маринко, скоріше використовуй метод діда Щукаря (Поднятая целина) Він казав " Три четверти во внутрь, а четвертую на груди растереть" І всі хвороби пройдуть!
Наташа, если не ошибаюсь, Гребенки по Одесской трассе? Вам будет удобнее всего маршруткой или попуткой подъехать до Теремков. Особенно если вы не знаете Киева, что бы не путаться. ИМХО
А если маршрутка, то либо до центрального автовокзала, тогда ВДНХ просто по пути, можно вышти прямо там, либо достанции Южная, тогда чуть вперед пройти 1 остановку. Но электричка, наверное, дешевле.